Начало ЗДРАВЕ Косъмчетата по брадичката и над горната устна вече ги няма! Още не...

Косъмчетата по брадичката и над горната устна вече ги няма! Още не са се появявали, след толкова време!

580

Жените от Изтока използват тази техника в продължение на стотици. Не съществува жена на Земята, която не се опасява от окосмяване по лицето .

По-голямата част от тях имат проблеми с косъмчетата над устните и по брадичката.

Вие най-вероятно използвате восък, като първи отговор за справянето с този проблем. Съществува обаче по-надежден и сполучлив метод.

По-конкретно, тази смес за премахване на нежелано окосмяване по същия начин успокоява кожата ви. Тя ще ви помогне държите кожата блестяща и гладка. Заредена е с витамини, минерали и съставки за превенция на рака.

 

Независимо от факта, че хората не обмислят внимателно, как се грижат за кожата си, те би трябвало да променят това! Кожата е най-големият орган в нашето тяло и каквото и да поставим върху нея, се получава „поглъщане“ по-специално в кръвния поток.

Съставки:

1 супена лъжица овесени ядки паста (овесена каша – 1/2 чаена лъжичка, лимонов сок – 6-8 капки, мед – 1 супена лъжица – Блендират се всички съставки, за да направи паста с овесени ядки )

2 супени лъжици мед

2 супени лъжици лимонов сок

Как се приготвя:

Смесете всички съставки и гивтрийте на мястото, където трябва да се изкоренят косъмчетата. Оставя се сместа в продължение на 15 минути.

След това измийте лицето си с топла вода. В този момент, се полага крем за лице. Повтаряйте това в продължение на 2-3 пъти всяка седмица. След един месец косъмчетата ще изчезнат. Моите изчезнаха по този начин. Опитайте и вие! Няма да ви навреди в никакъв случай!

 

Източник: За жената