Начало КЛЮКАРНИК Майката на Слави Трифонов разкри какво е състоянието му след операцията!

Майката на Слави Трифонов разкри какво е състоянието му след операцията!

584
Сподели

Майката на Слави Трифонов разкри какво е състоянието му след операцията

Родителката на Слави Трифонов проговори. Здравка Трифонова не обича да дава интервюта, но въпреки това отговори на въпросите.

Тя заяви, че славата вече тежи на семейството й. В началото всичко това им харесвало, но вече им отнема повече, отколкото им дава.

Тя сподели, че синът й е добре и се възстановява. В края на месеца Здравка и съпругът й Тодор очакват Слави да ги посети в Плевен. Причината за посещението му ще бъде 85-ия рожден ден на бащата на шоумена.

Майката на Дългия разкри, че това е голямо щастие за тях и много се вълнуват заради наближаващия празник.

Тя си спомни как са отпразнували 70-ия рожден ден на Тодор. Тогава Слави Трифонов ги поканил на вечеря в най-скъпия ресторант в столицата. Купил на баща си маркови дрехи – разказва Здравка Трифонова.

Родителката на Дългия отрича слуховете, че обича повече него и пренебрегва дъщеря си. Възрастната жена споделя, че искала сама да възпитава сина си и затова не го записала на детска градина.

Днес тя се гордее много с него и е на мнение, че той няма конкуренция, въпреки че всички се опитват да му подражават.

Майката на Слави Трифонов разкри любопитен факт от миналото. Тя си спомни, че като синът й бил малък на един Гергьовден възрастна ромка й предсказала нещо много важно.

Първоначално Здравка не искала да я пусне в дома си, но жената й казала, че трябва да сподели нещо с нея. Тогава ромката предрекла, че Слави Трифонов го очаква голяма слава. Била категорична, че звездният му миг ще настъпи след навършването на 28 години.

Източник: Zajenata.bg