Начало КЛЮКАРНИК Венелин Петков и Николета Маданска се разделиха! Ето какво съсипа връзката им!

Венелин Петков и Николета Маданска се разделиха! Ето какво съсипа връзката им!

486
Сподели

Приказката между Николета Маданска и Венелин Петков приключи. Чаровната тв водеща и шефът на новините по бТВ решиха да си дадат почивка.

Напоследък скандалите между тях зачестили.

Двамата започнали да се карат постоянно и връзката им се превърнала в низ от скандали и раздели. Затова и двамата решили, че е по-добре да си дадат почивка и да се разделят за известно време.

В основата на всичко стои лудата ревност на блондинката. Тя полудявала при мисълта, че покрай любимия й постоянно се навъртат амбициозни репортерки, които са готови на всичко, за да се издигнат в работата. Въпреки, че Венелин Петков имал очи единствено за Николета Маданска, тя постоянно се съмнявала в искреността на чувствата му.

Красавицата си позволявала да му вдига скандали дори на работното място. Но Венелин Петков също не й оставал длъжен. Неведнъж подчинените му са го заварвали да крещи на красивата Николета.

След поредния скандал преди дни, двамата се разделили по взаимно съгласие. След случилото се блондинката решила да излезе в отпуск. В момента тя се наслаждава сама на лятната си почивка.

За раздялата й с Венелин Петков знаят вече всички в бТВ. На 1 юли Николета Маданска навърши 33 години. На партито по повод рождения й ден присъстваха много от нейните колеги. Липсваше единствено Венелин Петков. Но той не забрави да се обади на Николета и да й честити рождения ден.

Шефът на новините дори й е купил подарък. Но държи да й го предаде лично, когато се върне на работа след почивката. Той все още е луд по Николета Маданска и се надява двамата отново да се съберат. Но според запознати, тя не би го приела с отворени обятия.