Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за петък 14 юли: Дева-Нов етап, Скорпион-Много добър ден, а...

Дневен хороскоп за петък 14 юли: Дева-Нов етап, Скорпион-Много добър ден, а Водолей-Добро начало за нова реализация

475
Сподели

Гарантиран успех за представителите на зодиака обещава този ден. Именно това е най-важното определение което можем да дадем за този ден.

Моментът е подходящ за инвестиране и създаване на нови идеи!

ОВЕН

Сполука, но и проблеми

Философското ви отношение към живота и случващото се с вас ще ви позволи да погледнете от друг ъгъл на проблемите си. Чист и светъл ден, през който основното условие е да поддържате в себе си хармония и равновесие. Силно ползотворен и точно толкова нервен, петък алармира за повишено внимание в деловите взаимоотношения, които се характеризират с хитрост, измами и тотална дестабилизация.

ТЕЛЕЦ

Успех в партньорска и съдружна работа

Старайте се да отхвърлите повечето от задачите си и най-вече нещата, които обикновено отлагате. През днешния ден на справедливост и духовното пречистване не бива да се говори с висок глас и да се демонстрира безцеремонно поведение. Реализацията на цели в партньорство или съюз с някого, ще гарантира вашата делова сполука през този ден.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от дестабилизация

Динамично и с желание ще използвате деня за да оползотворите предоставящите ви се от съдбата възможности. Направете си самооценка и духовно пречистване, за да откриете слабостите и грешките си, които да избягвате в бъдеще. Влияния, предизвикващи  повишена емоционалност, нервни реакции и видима раздразнителност.

РАК

Пазете се от враговете си

Не се съмнявайте в правотата си. Недоброжелатели ще подложат на остра критика действията ви за да ви злепоставят. Много неща днес излизат на светло, от което ще последват развития – за всеки в различна посока. Петък е успешен за Раците, но е задължително да повишите вниманието си към околните.

ЛЪВ

Успех

Не сте притеснявате да поемате големи отговорности и това ви носи успех. Проявеното ви упорство и творческо въображение улесняват професионалните ви и лични дела. Показателите за вашия успех в петък са значителни. Причина за това е силният късмет, с който ви дарява петък. Не е изключено да се сблъскате с провокации и измами в деловите среди.

ДЕВА

Хубави постижения

Проучете добре възможност, която ви предлага ваш професионален партньор. Това е ден на справедливост и духовно пречистване. Денят е много добър за успешна реализация в материалната сфера, а за мнозина от зодията настъпва нов етап за разгръщане в сферите на бизнеса.

ВЕЗНИ

Овладейте напрежението

Предизвикателства от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Ще се чувствате добре и в мир със себе си, ако запазите спокойствие и бъдете умерени във всичко. Условия за успешна реализация има и не е трудно да се възползвате от тях, но е задължително да сте активни, и да не пестите усилията си. Другият важен фактор за осъществяване на целите е спокойствието.

СКОРПИОН

Много добър ден

Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Развитията през днешния ден насърчават творческите ви търсения, дават ви сили и енергия да успявате в начинанията си. За Скорпионите е характерен силен успех в петък.  В това определение се включват контактите с делови цели, паричните постижения, реализацията на лични цели и партньорството.

СТРЕЛЕЦ

Влиятелна подкрепа

Битови задачи ще ви поставят в условия да се съобразявате с нечие настроение и желание за сътрудничество. Старайте се да живеете без крайност в мисленето и поведението си, за да не се отрази негативно на психиката ви.Подкрепата от страна на влиятелна личност за реализация на целите, е най-силната характеристика в петък за Стрелците.

КОЗИРОГ

Финансови и делови успехи

Добри новини ще разнообразят деня ви и ще му дадат желана от вас насока. С труда, вниманието и насоките ви сте съумели да повлияете положително на онези, за които милеете и успехите им ви радват,. Успешен ден за парични печалби и делови постижения, но и неприятности в опитите ви да решите благополучно личен въпрос, или във връзка със здравословното състояние в момента.

ВОДОЛЕЙ

Добро начало за нова реализация

Това, което търсите го имате, но дали го виждате. Отворете сетивата си и не пречете на онези, които ви обичат да изразят чувствата си към вас. Умерени в желания и балансирани в действията си, ще преминете през днешния ден спокойни и защитени от конфликти. Изключително благоприятен ден, който ясно подчертава деловата сполука и финансовите успехи на Водолеите.

РИБИ

Напълно успешни

Не се упреквайте за неща, които не сте свършили или променили. Подчинени на истината, изразявайте становище и позиции, но се въздържайте от конфликти. Шансът на Рибите за реализиране на хубави сделки, за успешно провеждане на преговори и за осъществяване на интересуващи ги контакти е особено силен през този ден.