Начало КЛЮКАРНИК Ето защо Лили Иванова не е ходила на плаж цели 30 години

Ето защо Лили Иванова не е ходила на плаж цели 30 години

587

Лили Иванова бяга като дявол от тамян от морето, примата страда от слънчева алергия повече от 30 години

Лили Иванова изпитва ужас от слънчевите лъчи. Легендарната певица скъсала с морските си ваканции преди повече от 30 години.

Тогава певицата за последно си позволила да се изложи на слънце и да се разхлади във водите на Черно море.

От тогава до ден днешен никой не е виждал Лили на плажа. Единствено голямата бг звезда се появява на брега когато има някакво участие. Даже по време на репетициите през деня тя е опакована с капела с периферия, слънчеви очила и ръкавици и обута с широки и дълги панталони.

Когато навършила 50 години примата на българската естрада отключила алергия към слънчевите лъчи. Всяко излагане на слънцето й коствало болезнено зачервяване на кожата. Това я отказало завинаги да ходи на плаж. Тя има две резиденции на морето (Варна и Лозенец), но никога не стъпва там през лятото. Предпочитала да стои в столичната си крепост на сянка.

По  време на детството си Лилито била истинска русалка. Мама и татко не пропускали да я пратят на ученически лагер. Където бъдещата звезда от малка проявявала своя неподражаем стил. Обличала се за плажа с цял бански и шапка с периферия. Била трън в очите на другите деца защото се отличавала от тях.

По това време съучениците й забелязват, че има певчески талант. Обичала да пее на воля. А нейна близка приятелка разкрива, че още през 1950 година умеела да свири изкусно на акордеон, предават от електронното издание retro.bg.  Таланта си показала на летен лагер в любимия си град Варна.

 

Източник: За жената