Начало КЛЮКАРНИК НАЙ-НАКРАЯ ИСТИНАТА ЛЪСНА! ЕТО ЗАЩО СЕ ИЗПОКАРАХА ПРЕСЛАВА И ГАЛЕНА!

НАЙ-НАКРАЯ ИСТИНАТА ЛЪСНА! ЕТО ЗАЩО СЕ ИЗПОКАРАХА ПРЕСЛАВА И ГАЛЕНА!

656

Истината за скандала между Преслава и Галена излезе наяве

Истината за скандала между Преслава и Галена лъсна в пълния си блясък. Макар, че двете вече си говорят, с приятелството им е свършено. Това сподели Галена в последната си телевизионна изява. Пред камерите на „Папараци“ тя каза, двете с нея не са се карали никога. Просто в един момент решили да замълчат.

Съпругата на Галин разкри и друг интересен факт. Тя сподели, че с Преслава не са се карали за награди. Разкритието й изненада всички, тъй като доскоро се твърдеше, че именно годишните музикални награди са в основата на раздора между двете дами.

Галена допълни, че за нея наградите никога не са били от първостепенно значение. Важни са единствено заради феновете й, защото знае, че те държат на тях.

Източник на „Уикенд“ разкри истинската причина за скандала между двете дами. В действителност в основата на всичко не са наградите, а мъж. Ябълката на раздора се оказа един от бившите любовници на Преслава. Добричлийката не успяла да преглътне факта, че той предпочита колежката й пред нея.

Става въпрос за Фики Стораро, към когото Преси изпитвала симпатии от самото начало. Галена също не била безразлична към него. Но за да го спечели само за себе си, Преслава жертвала приятелството си с Галена.

Добричлийката се свързала с Галин и му разкрила какви ги върши Галена. Вафленият бос побеснял и едва не изхвърлил любимата си. Но за щастие Галя успя да го спечели отново и появата на малкия Александър заздрави още повече връзката им.

Но и щастието на Преслава не трая дълго. Фики я заряза заради красивата Гюлджан. И по ирония на съдбата с нея го запозна именно Галена, пише Хот арена.