Начало КЛЮКАРНИК Помните ли сладката дъщеря на Анджелина и Брад-Шайло? Не е за вярване...

Помните ли сладката дъщеря на Анджелина и Брад-Шайло? Не е за вярване колко е пораснала и как се е променила

609

Шайло на Анджелина Джоли все повече заприличва на момче. Дъщерята на актрисата е само на 11 години, но явно е решила, че не иска да бъде част от женската половина на света.

Двете заминаха за Африка, където Анджи откри нов зооприют.

И посети леопардчето Шайло, което осинови преди няколко години, когато отново бе на посещение там.

Актрисата изненада всички с преобразения си вид, както и с широките дрехи, зад които бе скрила фигурата си. По-голям интерес обаче предизвика дъщеря й Шайло, която изглеждаше неузнаваема.

11-годишното момиченце все по-често е в устите на таблоидите заради желанието си да бъде мъж. Тя от години отказва да носи рокли и се облича с панталони, рита топка, освен това се подстригва като момче. Последните слухове дори гласят, че актрисата и Брад Пит са дали съгласието си дъщеря им да стане момче. Шайло дори взима хормони, за да може през пубертета по-лесно да премине през този процес. И да си смени пола.

Миналата седмица двете демонстрираха и първите резултати от промяната. Анджелина Джоли отпътува за Намибия за откриването на убежище за диви животни, което носи името на дъщеря й Шайло, „Shiloh Wildlife Sanctuary“.

Приютът основно се грижи за слонове и носорози, които са жертви на лов и тормоз. „Лицето й светна, когато видя приюта за първи път. Името е изненада и за нея и тя е щастлива. Шайло и нейните братя и сестри се движеха много тихо, защото новоприетите слонове все още се адаптират“ — заяви анонимен източник пред People.

11-годишната Шайло е родена в град Свакопмунд, затова има и специална връзка с африканската държава. Джоли и Шайло посетиха и леопард на име Шайло, който известната актриса осинови.

За първи път тя го срещна през 2015 г., когато леопардът е бебе. Но сега тя е щастлива, че той е здрав и толкова пораснал.