Начало КЛЮКАРНИК Слави Трифонов ядосан на Грахич! Ето какъв ултиматум й постави!

Слави Трифонов ядосан на Грахич! Ето какъв ултиматум й постави!

491

Слави Трифонов скочи на Цветелина Грахич . Въпреки тежката операция, която претърпя преди дни, той е в течение на случващото си.

От болничната стая Дългия давал наставления на екипа си. Шоуменът следи всяка една крачка на подчинените си и е наясно със случващото се в шоуто.

След напускането на босненката, той се свързал с нея по телефона. Разговорът им започнал нормално, но завършил с крясъци.

Слави Трифонов се ядосал заради изказванията на изпълнителката в медиите. Тя заяви, че откакто всичко са научили за напускането й, телефонът й буквално прегрява от покани за участия. Бившата вокалистка на Дългия заяви още, че най-после ще има възможността да се занимава с това, което й харесва.

От изказването й става ясно, че работата в бенда не й била по вкуса. Въпреки всичко изпълнителката се надява, че в бъдеще ще работи по съвместни проекти с Дългия, както правят и много други изпълнители, които вече не са част от екипа му.

Възмутен от твърденията й, шоуменът заявил в прав текст на бившата си подчинена, че човек никога не трябва да забравя откъде е тръгнал. Ядосан от изказванията й, Слави Трифонов напомнил на Цветелина Грахич, че не я държал на сила в шоуто си. И след като е работила за него цели 6 години, значи се е чувствала добре на тази работа.

Припомнил й, че все пак шоуто я е направило известна и в момента тя дължи славата си на него. За финал шоуменът заявил в прав текст на бившата си подчинена, че й забранява да изпълнява песните, записани с бенда. Той заявил, че след като желае да прави солова кариера, първо трябва да направи собствен репертоар./За жената