Начало ВЕСТИ Ето коя дама успя да изнерви Мелания Тръмп и да я накара...

Ето коя дама успя да изнерви Мелания Тръмп и да я накара да ревнува! (Снимки)

414
Сподели

Бриджит Макрон успя да изнерви Мелания Тръмп . Първата дама на Франция и американската й колежка изглеждаха, сякаш се разбират прекрасно, но зад приятелството се крие недоволство.

Или може би ревност?

Откакто е във Франция, Доналд Тръмп не спира да прави комплименти на французойката.

„Имате чудесна фигура. Красива!“, „Изглеждате прекрасно на тази възраст“, са само част от гафовете, които направи президентът на Америка. Интересно обаче, че в крайна сметка с Бриджит Макрон изглежда намериха общ език и той дори си позволи да се шегува с нея.

По време на задушевния им разговор минути преди парада, Мелания обаче изглеждаше истински ядосана. Въпреки че гледаше настрани, първата дама не успя да сдържи сянката на недоволство, която мина през лицето й.

Стиснала зъби, брюнетката гледаше настрани, докато Бриджит и Доналд Тръмп обсъждаха нещо на ухо.

Доскоро се спекулираше, че семейство Тръмп има проблеми, че са пред развод и дори, че Мелания смята да напусне президента. Двамата обаче се събраха през юни във Вашингтон, а брюнетката прави всичко, за да покаже, че брака им е наред.

Тя дори си размени няколко публични целувки с мъжа си, но последната й снимка ясно показва, че вниманието, което той оказва на други жени я дразни. Някои смятат, че Мелания вижда във всяка жена конкурентка за мъжа си, или дори за себе си.

„С Тифани, Иванка и другите снахи на Тръмп й е достатъчно да се съревновава. А сега и една 64-годишна дама. Нищо чудно, че е била подразнена“, коментират в нюйоркския хайлайф.

При все това Мелания не позволи никой да разбере причините за раздразнението й. И след моментния израз на недоволство, побърза да си върне ведрото изражение. И да демонстрира безупречно поведение пред домакините си.

 

Източник: За жената