Начало КЛЮКАРНИК Известна турска актриса на море в България! Мисли да си купи жилище...

Известна турска актриса на море в България! Мисли да си купи жилище у нас!

484
Сподели

Анастасия Тсилимпоу , изиграла ролята на Кьосем в емблематичния сериал „ Великолепният век “, признава, че има планове да прекара лятната си ваканция в някой от българските морски курорти.

Звездата от смесен брак между грък и румънка досега не била идвала в България, но нейни приятели й споделили впечатленията си от Черноморието и запалили интереса й. Екранната Кьосем, която след участието си в турската сага, се нареди сред най-богатите актриси на Балканите, дори обмисляла дали да не инвестира част от спестяванията си в морско жилище у нас.

Припомняме, че неотдавна нейният колега Халил Ергюн , станал известен с ролята си на Али Раза в „ Листопад “, също се насочи към българския имотен пазар и се сдоби с имение в планинския район на Девин.
Анастасия започва актьорската си кариера още от ранна детска възраст, като първите й появи под светлините на прожекторите са в сферата на модата.

Още 5-годишна тя е забелязана от най-елитните модни издания и поставя категоричен рекорд, снимайки над 100 фотосесии до 12-ия си рожден ден. Когато е на 8, получава първата си роля в гръцки сериал, след като се явява на оспорван кастинг с още стотици кандидатки от цялата ни южна съседка. Избрана е да изиграе героиня, участваща в трафик на хора, а оттогава се превръща в една от най-желаните актриси в Гърция. Пикът в кариерата й обаче е поканата й да снима за „ Великолепният век “.

В турската сага Анастасия е гръцко момиче, отвлечено брутално от родния дом и изпратено в харема на Ахмед I, в когото постепенно се влюбва. След като години наред страда в двореца, тя решава да превъзмогне обстоятелствата и да вземе съдбата си в свои ръце, за да се превърне в най-великата султанка в историята на Отоманската империя – Кьосем. Самата актриса споделя, че сложно й било единствено да борави умело с турския език, който дотогава й бил напълно непознат. Учела репликите си наизуст и ги повтаряла по цяла нощ пред огледалото, докато успеела да ги изиграе убедително и с чувство. Шокирал я и огромният Истанбул, където я настанили да живее и провеждали снимките, но на разположение имала местен личен шофьор, който й помагал с ориентацията.