Начало КЛЮКАРНИК Линдзи Лоън с изненадващо разкритие за смъртта на Хийт Леджър: Това не...

Линдзи Лоън с изненадващо разкритие за смъртта на Хийт Леджър: Това не е самоубийство.Знаеше много тайни …

473
Сподели

Актрисата Линдзи Лоън направи шокиращо изявление преди дни. Тя сподели, че актьорът Хийт Леджър , който загина при трагични обстоятелства преди години, не е починал от свръхдоза.

А е бил убит. Лоън твърди, че Хийт Леджър е бил „лошото момче на Холивуд“, поради това се е превърнал в проблем за някои хора от върха на Холивудската пирамида. И те са решили да го премахнат, след като той се прославил като Жокера в The Dark Knight.

Причината? Леджър е знаел за някои престъпни наклонности на част от тях, както и за извратеното им влечение към деца.

„Те вече не можеха да му вярват. Знаем, че имаше голяма уста, а и беше мъж на място. Той беше достатъчно смел, винаги казваше истината и беше изключително прям“, твърди още Лоън, цитирана от американски медии.

„Знаеше много тайни за важни фигури от филмовата индустрия и не се страхуваше публично да говори за тях.“, твърди още актрисата.

Самата Линдзи Лоън била много близка с Леджър. Често се срещали в нейния апартамент в Манхатън между снимките. „Това не е самоубийство. Не е било случайно предозиране с лекарства. Всеки в бранша знае истината. Той беше избран за назидание. Беше пример за нас останалите, да не го следваме. Той е последният от лошите Холивудските момчета.“, твърди още актрисата.

Тя отказа да назове имена, въпреки че не крие, че знае кой може да стои зад убийството му, както и защо. Лоън обаче е категорична, че без доказателства не може да обвини никого. И няма да рискува да се превърне в мишена като бившия си приятел.

Хийт Леджър умря на 22 януари 2008 г. В официалния доклад за смъртта му се твърди, че става дума за случайно отравяне с лекарства с рецепта. Но смъртоносната комбинация от лекарства открита в тялото на Леджър, не би била предписана от нито един лекар.