Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Алена за 15-21 юли: Близнаци-Избягвайте далечните пътувания, Везни-Започват дни...

Седмичен хороскоп на Алена за 15-21 юли: Близнаци-Избягвайте далечните пътувания, Везни-Започват дни на създаване на нови контакти

589
Сподели

Овен

Възможно е даденият период да бъде по-напрегнат. Внимавайте да не попаднете в проблемни ситуации в дома си и в професионалната област.

Добре ще е да се погрижите за здравето си. Избягвайте да се претоварвате. Отделете време и за любимите си занимания.

Телец

През идните дни небесната конфигурация ще е напрегната. Ето защо би било добре да страните от конфликтни ситуации – както в дома и в партньорските си отношения, така и в професионален план. Ще бъде необходимо да полагате грижи за здравето си – избягвайте крайните емоции и внимавайте да не си причините травми при физическа активност.

Близнаци

Избягвайте далечните пътувания и работата с хора от чужбина. Чак след сряда ще успеете да комуникирате по-лесно с околните и да постигнете хармонични взаимоотношения и разбирателство. Възможно е обаче да изпитате силно нервно напрежение. Затова разтоварвайте повече със спорт и с физическа активност.

Рак

Внимавайте да не се въвлечете в проблемни ситуации в партньорските си отношения, има риск положението да стане напрегнато. Също ще е подходящо да се грижите добре за здравето си, да избягвате големи натоварвания и да не изпадате в крайни емоционални състояния. Препоръчително е да сте в близост до вода и да правите водни процедури.

Лъв

Идната седмица е подходяща за пътувания и за контакти с хора от чужбина, също и за учене – така ще обогатите и ще разширите възгледите си. Силно препоръчителни са заниманията с изкуство и всякакви дейности с творчески характер. Намирайте време да оставате насаме със себе си, да бъдете в уединение и покой.

Дева

Внимавайте да не се въвличате в напрегнати ситуации с колегите от екипа си, както и с приятелите и с любимите хора. Към средата на седмицата обръщайте по-голямо внимание на идеите, които ви хрумват, защото някои от тях може да се окажат много оригинални и реализацията им ще ви донесе успехи.

Везни

Идната седмица не е благоприятна за професионални изяви, за пътувания, за контакти и за работа с хора от чужбина. Необходимо е да не се претоварвате, както и да внимавате да не възникнат конфликтни ситуации в партньорските ви отношения. Към края на периода започват дни на по-засилена комуникация, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Скорпион

Даденият период не е подходящ за пътувания и за работа и контакти с хора от чужбина – това важи особено за дните понеделник и вторник. Внимавайте да не попадате в напрегнати ситуации – не се въвличайте в конфликти и избягвайте крайните емоции. Намерете време за любимите си занимания – спорт, йога, разходки или хоби.

Стрелец

Идните 7 дни не са никак подходящи за занимания с бизнес и с финансови въпроси. Непредприемайте никакви действия в тази сфера, тъй като заради напрегнатата небесна конфигурация е възможно да понесете загуби. Необходимо е да се грижите добре за здравето си, да не се претоварвате и да не изпадате в крайности.

Козирог

Внимавайте да не се въвличате в конфликтни ситуации, за да не предизвикате проблеми в партньорските си отношения. Ако искате да водите важни разговори, най-добре изчакайте малко. Ако сте се посветили на интелектуални дейности, може да ви осенят нови и интересни идеи, така че преценете как бихте могли да ги реализирате.

Водолей

Предстоящата седмица не е подходяща за бизнес инициативи и за финансови дела. Необходимо е да се грижите добре за здравето си, да внимавате да не се претоварвате и да не си причините травма, да не изпадате в крайни емоционални състояния. На работното ви място все още не е настъпило времето за изяви.

Риби

Даденият период е благоприятен за творческа дейност, за занимания с изкуство и спорт – за пълноценната почивка са препоръчителни водните процедури. Не се претоварвайте и се стремете да не изпадате в крайни емоционални състояния. Внимавайте да не възникнат проблемни ситуации с участието на ваши приятели и на любимите ви хора.

 

Източник: За жената