Начало ВЕСТИ Бойко Василев вече не крие жената до себе си! Ето коя е...

Бойко Василев вече не крие жената до себе си! Ето коя е тя и какво се случва с развода му!

420
Сподели

Популярният журналист от БНТ Бойко Василев е влюбен като ученик и вече не крие жената до себе си. От април миналата година водещият на „Панорама” е в развод с юристката Адриана Петрова заради нова любовна афера.

Журналистът заряза съпругата и семейството си заради продуцентката на сутрешния блок на държавната телевизия  Албена Колчакова , а към днешна дата любовта им е все така силна и романтична.

В понеделник преди обед Албена и Бойко се разделяха на столичната улица „Раковска” в продължение на половин час, видяха папараци.

Макар че работят в една и съща телевизия, ангажиментите на Колчакова като продуцент включват и работни срещи. Двамата с Бойко вървяха хванати за ръце, а когато наближиха една от сградите, застанаха на сянка под нея. Без да се притесняват от минувачите, телевизионерите се прегръщаха като влюбени тийнейджъри. Преди да поеме по задачи, на изпроводяк брюнетката страстно разцелува 47-годишния журналист и му заръча по-късно обезателно да й се обади.

Доскоро Бойко Василев се кълнеше, че никога не е имал кризи в семейството си, но миналата пролет дойде моментът, в който с бившата му жена вече не можеха да се гледат. Водещият на обзорно-политическото предаване пръв подал молба за развод. Тъй като двамата с Адрианане можели да се разберат по някои имуществени въпроси, бракоразводното им дело се проточило твърде дълго.