Начало КЛЮКАРНИК Гала по-искрена от всякога: Бях уплашена, но в никакъв случай депресирана и...

Гала по-искрена от всякога: Бях уплашена, но в никакъв случай депресирана и смазана

385
Сподели

Гала пред Мариан Станков – Мон Дьо . От момичето на късмета в най-гледаното токшоу на 90-те “ Невада „, до жената, която днес много определят като кралицата на Нова телевизия.

Гала дължи дългия си живот на екрана само на едно – упорита работа. Днес тя продължава да заспива в полунощ със сценарий в ръка, а времето, което отделя за сън, е само пет часа.

Преди финала на този телевизионен сезон Гала сяда в стола си отново, но този път, за да отговаря на въпросите. Говори за славата, защо иска да се скрие от света и 2005 г., когато получи звучен шамар в лицето заради спирането на „На кафе“. Кой е най-големият предател в любовта? Дъщеря й Мари , която едва преди година й показва какво е да си майка на пораснало момиче. Внезапната смърт на баща й и въпросът, който всяка жена си задава – какво е да си Гала?

„Пропуснах много мигове – време за дъщеря ми, която порасна край мен и не видях много безценни моменти, които няма как да върна. Пропуснах време с майка ми и баща ми, който вече не е между живите. Време за любов. Телевизията краде от времето ни и доброволно се включих в тази игра, защото и ми е дала много неща”, казва Гала. „Никога не е имало момент, в който да искам да се откажа от предаването и екипа. Много ми беше трудно, когато свалиха „На кафе” от ефир.

Бях уплашена, но в никакъв случай депресирана и смазана. „Любовта ми със Стефан не беше от пръв поглед. Трите думи, които най-точно го описват, е непримирим, деен и надявам се – мой. Понякога е романтичен, слава Богу, изненадващо и неочаквано. Романтично ми е това, че няма сутрин, в която да не ми пише SMS преди ефир с нещо мило”, казва Гала със сълзи на очите. „Вече мога да кажа, че го обичам повече от себе си. С него любовта ми е различна – такава, каквато не съм изживявала. Способна съм да простя всичко. От първата си връзка научих, че не трябва да вярваш 100% на един мъж”, споделя тя.