Начало КЛЮКАРНИК Ани Салич се промени до неузнаваемост след развода!

Ани Салич се промени до неузнаваемост след развода!

401

Ани Салич се промени до неузнаваемост след развода. Новинарката заложи на промяна не само във визията, но и в поведението и начина си на мислене.

Тя реши да последва примера на много свои колежки и да се подложи на най-актуалните подмладяващи процедури.

За тях тв водещата се изръси сериозна сума, а резултатът е повече от впечатляващ.

Благодарение на съвременните процедури благоевградчанката успя да заличи дълбоките бръчки, които придаваха строг и намръщен вид на лицето й. Но Ани Салич не спря до тук с изненадите.

Откакто е свободна жена, тя е променила и стила си на обличане. Всеки ден в нюзрума на телевизията новинарката се фука с нови роклички. Впечатление на всички прави и промяната в поведението на тв водещата.

Вечно намръщената Ани Салич, сега идва на работа с усмивка. Нещо повече тя дори е започнала да поздравява колегите си. Отнася се с уважение дори и към служителите от най-ниско нива в йерархията.

Новинарката прекарва все повече време навън и почти не се задържа у дома. Синът й Лазар вече е голям. Има своя компания и интереси и майка му вече няма грижата за него.

Единствено сестричката му Хана, все още се нуждае от грижите на Ани Салич. Но новинарката е намерила начин да запълни времето й през лятната ваканция. Тв водещата записала щерка си на уроци по танци, за които плаща немалка сума всяка седмица.

Треньорката на Хана изявила желание да организира дълъг летен лагер на Боровец и Ани Салич побързала да запише щерка си. На практика в момента новинарката е напълно свободна и няма никакви ангажименти към децата си, пише „Ретро“.

Съдейки по нетърпението й да излезе в отпуск, колегите й коментират, че вероятно тя вече има нов любим и ще прекара с него лятната си ваканция. Ани Салич е избрала да почива в южната ни съседка, където ще се зареди с много положителна енергия на някой от безкрайните гръцки плажове с кристално чиста вода.

Източник: Zajenata.bg