Начало КЛЮКАРНИК Асен Блатечки нанесе пореден удар на жена си. Катерина е тотално съсипана...

Асен Блатечки нанесе пореден удар на жена си. Катерина е тотално съсипана вече

528
Сподели

Асен Блатечки  се върна при любовницата си, за ужас на жена му!

Актьорът Асен Блатечки не спира да разочарована съпругата си. Три години след като би шута на Диляна Попова , той се върна при нея, твърдят близки източници

 

Отскоро отношенията между двете звезди от „ Стъклен дом“ отново се подобрили и те били засечени в доста интимни моменти на кафе.

По всичко личи, че любовта им се възражда.

Причината Асен Блатечки и Диляна Попова да прекарват толкова време напоследък е в оглеждането на нов апартамент, което правят през последните дни. Актьорът е решил да купи нов дом на любовницата си, където да отглежда на спокойствие сина им Борил.

От дума на дума обаче старите чувства помежду им се възродили отново. Така Асен пак бил изкушен от Дидето, която само това и чакала.

 

Отдавна актрисата се опитва да върне бащата на детето си при себе си и сега най-после има реален шанс за това. Според всички информации, тя не е родила от него само за да си осигури издръжка, а защото била истински влюбена в актьора.

Асен Блатечки  стана и доста по-апетитна хапка за жените след лекия завой в киното, който предприе. Той вече е и режисьор, което му гарантира по-високи доходи.

Говори се, че Катерина Горанова узнала, че мъжът й отново е преспал с Диляна Попова. Тя останала съсипана и този път може би няма да му прости.

Самият Асен обаче сякаш не иска прошка. Твърди се, че той има намерение отново да се върне при Диляна и да заживее с нея и Борил. Дали ще го стори, ще разберем в идните дни.

 

Източник: За жената