Начало КЛЮКАРНИК Вижте черната овца в семейството на Глория. Братът, от който толкова много...

Вижте черната овца в семейството на Глория. Братът, от който толкова много се срамува певицата

442
Сподели

Черната овца в семейството на фолкдивата Глория – брат й Николай Иванов е бил арестуван от полицията в Амстердам миналата седмица, научи HotArena.

Ники е прекарал 24 часа в ареста по подозрение, че е свързан с балканска банда за източване на кредитни карти. Николай скоропостижно бил освободен, като според местните ченгета ставало дума за съвпадение на имената.


Те издирвали друг Николай Иванов, също роден в Русе и на идентична възраст.

Ставало въпрос обаче за друг Николай – бивш футболист играл в „Дунав“ и „Светкавица“.

Ники и без друго не бил света вода ненапита и арестуването му не учудило българската диаспора в Холандия. В последните две години братът на Глория уж се кротна, има и малък син – Никола, с приятелката си Цветелина, но остава загадка с какво точно издържа семейството си. Никитвърди, че е търговец на зеленчуци, но често предприема дълги пътувания из Европа, които нямакак да бъдат свързани с вноса-износа на домати и краставици.

Дълги години Глория и брат й бяха на нож, но размразиха отношенията си и миналата година дори ходиха на семейна почивка в Париж.
Преди 20 години в зората на кариерата на Глория домът й бива разбит и ограбен. Ченгетата веднага надушили, че става дума за вътрешен човек. Тогава Ники си посипал главата с пепел иГлория му обещала да не повдига обвинение, ако той се разкара от живота й, пише „Таблоид“