Начало ВКУСНО Колежката беше направила лятна торта за рождения си ден и ни донесе...

Колежката беше направила лятна торта за рождения си ден и ни донесе в офиса да се почерпим, толкова вкусна, че се надпреварвахме

455

Тази уникална студена торта би могла да се направи от всеки и винаги се получава идеално

Предлагаме ви една лятна рецепта за най-лесната и бърза студена торта . Готова е само за около 45 минути, а на вкус е истинско чудо.

Не пропускайте да я опитате, тъй като само може да съжалявате после.

 

Необходими продукти:

Трябват ни два пакета бисквити, средата на половин бял хляб, една чаша прясно мляко, една чаша пудра захар, пакетче какао, пакетче сухо мляко, един малък маргарин, бадеми, орехи и други ядки по ваш избор, които да са смлени или счукани.

 

Приготвяне:

Тази торта се прави повече от лесно и приятно. Първо е необходимо да накиснем в студена вода хляба и после да го изстискаме внимателно с ръцете.

Взимаме една купа и в нея смесваме изстискания хляб, заедно със сухото мляко, какаото, пудрата захар, орехите и маргарина. После ни е нужно една подходяща тава, в която да започнем да нареждаме бисквитите, които преди това за малко сме топнали в прясното мляко.

И така, редим – бисквити, крем, бисквити, крем като гледаме най-отгоре да завършим с крема. Тази студена торта се украсява по наше желание с пръчици, смлени орехи или каквото друго искаме.

Когато е съвсем готова и завършена, не ни остава друго, освен да я бутнем за няколко часа в хладилника, за да се стегне.

След това просто я вадим, режем и започваме да я ядем. Толкова вкусна става тази студена торта, че няма кой да й устои, бъдете сигурни. А е една от най-елементарните и евтини торти, които сме правили.

 

Източник: За жената