Начало КЛЮКАРНИК Мелания Тръмп пак изби рибата със страхотен тоалет и стил. Какво ще...

Мелания Тръмп пак изби рибата със страхотен тоалет и стил. Какво ще кажете? (снимки)

478

Миналата седмица Мелания Тръмп бе на посещение в Париж и отново очарова всички с елегантността си. Вижте модните визии на Мелания Тръмп в Париж.

Парижкият стил на Мелания Тръмп

Парижкият стил на Мелания Тръмп

Миналата седмица Доналд Тръмп и съпругата му –  Мелания Тръмп  бяха на посещение в Париж. И както винаги, стилът на Първата дама на САЩ бе една от най-обсъжданите теми.

За първия ден от посещението си стилистът на Мелания, дизайнерът Ерве Пиер, я бе преобразил с модерна Джаки Кенеди.

Мелания Тръмп беше с костюм с пола и вталено сако на Christian Dior. Ярко червеният цвят направи модния сет още по-отличителен.  Както винаги, Първата дама на САЩ бе с обувки на тънък ток, които бяха идеалният нюанс червено – точно като костюма.

мелания тръмп и бриджит макрон

Мелания Тръмп бе с прибрана, но не прекалено пристегната коса и с чифт тъмни очила, които свали само докато беше в Катедралата Нотр Дам.

мелания тръмп в нотр дам

На другия ден президентът и Първата дама на САЩ бяха на традиционния Bastille Day парад, където видяхме Мелания със севсем различна визия.

Нейният стилист заложи на рокля от колекцията на Valentino Resort 2017. Роклята има интересен флорален принт със сини цветчета, които бяха идеално допълнени от обувките на г-жа Тръмп.

Пусната коса, небрежно начупена в краищата завърши визията на Първата дама.

мелания тръмп във франция

Същата вечер Доналд и Мелания Тръмп бяха на официална вечеря с Емануел и Бриджит Макрон в емблематичния ресторант „Жул Верн“ в Айфеловата кула.

За официалната вечеря  Мелания Тръмп  бе със специално изработена за нея и този повод рокля на  Ерве Пиер  (Herve Pierre). Моделът бе в синьо, бяло и червено – цветовете на флаговете на Франция и САЩ.

мелания тръмп, ресторант жул верн

Роклята имаше интересен 3D акцент в предната част, за който обаче не сме много сигурни дали е подходящ или идва в повече.

Велурени обувки  Christian Louboutin, модел So Kate , допълниха визията на Първата дама на САЩ.

Коя от трите визии на Мелания Тръмп ви допада най-много?