Начало КЛЮКАРНИК Емануела пак забърса милионерски син. Ето го и него (снимки)

Емануела пак забърса милионерски син. Ето го и него (снимки)

472
Сподели

Емануела пак развежда милионерски син, гласи една от най-пикантните клюки от миналата седмица. Брюнетката поддържа интимни отношения с Мартин Николов-Елвиса, който е сред популярните и актуални тузари в София.

Поради авантюрата си с Емануела 33-годишния Мартин, който работи като помощник нотариус в кантората на майка си, бил в процес на развод със съпругата си Гергана.

Разводът обаче не е по вина на Емануела , коментира се в обкръжението на певицата. Семейният им живот приключил преди около една година. Мартин и Гергана, която по документи наистина все още му е законна съпруга, вече живеели разделени, когато той не устоял на зелените очи на Емануела.

От близо месец тя шофира последен модел БМВ Х5, като според клюката баварецът й бил подарен от Елвиса. Нищо подобно! Инвестицията е от джоба на самата Емануела. Фолк дивата е продала белия „Мерцедес“, който шофираше до скоро и си помогнала с получените от сделката пачки, за да се сдобие с новия си джип, съобщава светското предаване на ПИК TV „Жълтите новини“.

Познанството на изпълнителката на „Виновна“ и Мартин Николов действително не е от скоро, а на цели десет години. Ако се съди по начина, по който Елвиса ухажва звездата на „Пайнер“, по време на живота си в Лондон той определено е попил от кавалерството на британските мъже. Мартин е завършил Американския университет „Ричмънд“ и определено знае как да накара една дама да не може да устои на чара му. Профилите на Емануела в социалните мрежи преливат с фотоси, на които тя е заобиколена от огромни букети с цветя.

Емануела все още не си позволява да публикува общи снимки с Мартин, но пък той често я придружава на участията й. Както се случи и преди няколко дни в „Планета Пайнер“ в Пловдив. След края на лайфа си изпълнителката потвърди, че е в компанията на любимия си в клуба, като пусна снимка с надпис „Само твоя, само мой“, на която държи ръката му.

Освен, че е помощник нотариус в кантората на майка си и се предполата, че покрай тази професия вади доста добри пари, Мартин Николов има и хоби, което е не по-малко доходоносно. Елвиса е сред най-известните играчи на покер в страната, а един от последните си удари направи през април в София. Тогава се проведе покер-турнир, а първото място и 26 хил. лева от наградния фонд грабна точно новият мъж на Емануела.

Източник: Zajenata.bg