Начало ЗДРАВЕ Как да се отървете от запушените пори напълно естествено! Две прости съставки-ще...

Как да се отървете от запушените пори напълно естествено! Две прости съставки-ще имате по-чиста и по-сияйна кожа за нула време.

378
Сподели

Всичко, което наистина трябва да направите е да почистите правилно (и редовно) порите и кожата си.

Това, което следва в тази статия ще ви научи как да направите своя собствена изцяло естествена линия за почистване на порите.

Самозалепващи ленти Има само 2 съставки! Ето от какво имате нужда:

1. Яйца

Списъкът на съставките започва с обща битова храна, яйцето.

Яйцата работят най-добре като отличен източник на протеини и основни хранителни вещества за тялото, когато се поглъщат. Въпреки това, яйцата също са отличен източник на хранителни вещества за най-външния орган на човешкото тяло, кожата.

Има редица витамини и хранителни вещества, от които кожата ви има нужда за да изглежда, да се чувства и да функционира най-добре. Вероятно най-важният витамин за кожата ви е витамин Е, който се съдържа в яйцата. Те също така лесно проникват в порите и помагат да се премахне мръсотията, мазнините и микробите от кожата ви. Не забравяйте, че не е необходимо да използвате цялото яйце за тази маска. Всичко, от което се нуждаете, са белтъците, за да работи тази маска.

2. Двупластова тоалетна хартия

Двупластовата хартия може да не изглежда като важна съставка, но не се заблуждавайте; Тя е неразделна част от лентата за почистване на порите. Двупластовата хартия е устойчива и преди всичко (в зависимост от марката, която използвате), сравнително евтина.

Как да използвате тези ленти за страхотна кожа и почистване на пори

Осъществяването на вашата собствена линия за почистване на порите е много по-проста, отколкото в много козметични реклами. Макар че технологията, която стои зад нея, може и да не е толкова напреднала, тези ленти напълно ефективно изпълняват задачата си.

Първо вземете малка купа. Уверете се, че купата е добре почистена, за да избегнете замърсяване на кожата по време на почистването.

След това вземете около 3-5 яйца и отделете белтъците. След като сте събрали достатъчно яйчен белтък, изрежете двуслойната си хартия на няколко ленти (около 15 см.).

Сега, натопете една лента в купата с белтъците и нека се накисне в тях. След като сте я напоили добре, поставете лентата с яйчен белтък върху кожата.

Нека лентата да почива на кожата ви и да изсъхне за 10-20 минути. След изсушаване на лентата с яйчен белтък я отстранете, като я отлепите нежно с пръсти.

Тези естествено почистващи ленти са идеални за кожа от всички възрасти и не съдържат химикали или вредни вещества за кожата ви. Само с тези две прости съставки ще имате по-чиста, по-ясна, по-сияйна кожа за нула време.

 

Източник: За жената