Начало КЛЮКАРНИК Кичка реши да не остане по- назад от младите си колежки и...

Кичка реши да не остане по- назад от младите си колежки и тя си пусна снимка по бански в социалните мрежи (снимка)

379
Сподели

Казанлъшката роза обра овациите на почитателите си из Фейсбук, които се надпреварваха да се дивят на сексапилната й фугъра. Фотосът обаче е преминал през солидна обработка с фотошопверсиите за телефони, вижда се и с просто око.

В горната част лявото бедро е по-тясно, отколкото над коляното.

А това и малките деца знаят, че се постига с апликацията за корекции. И ако не се пипа внимателно, както е в този случай, се стига до изкривяване на декора, писа „Телеграф“.

По същото време по бански се пусна и Кичка Бодурова, която е с цяло десетилетие кака на Дарина Павлова. 61-годишната певица публикува снимка във фейсбука си от почивка в Гърция.

„Не се учудвайте че имам смелостта да се показвам все още така! Ще го правя, за да давам сила на моите връстнички да обичат и уважават себе си. Зад мен е скалата, от където се е появила богинята на любовта- Афродита. Говори се, че ако преплуваш 3 пъти около нея, ще останеш завинаги млад. Но тъй като не мога да плувам, предпочетох да направя другото поверие- да хвърлиш камък към скалата и си пожелаеш нещо за любовта.Пожелах си да се обичаме с вас завинаги!“, написа КейБи към кадъра./За жената