Начало ЗА ДОМА Благодаря на свекървата, че ме светна, та и прането ми светна! Цял...

Благодаря на свекървата, че ме светна, та и прането ми светна! Цял куп захабени бели ризи и тениски блеснаха! Направо ми се взе акъла!

433

Този съвет спаси любимата ми тениска! Кой би си помислил, че обикновена таблетка аспирин , забравена в някой кухненски шкаф, би могла да се конкурира по ефективност с рекламираните продукти за отстраняване на петна … Как да направим така, че белите тъкани да не пожълтяват след изпиране? Как да премахнем упоритите петна и да възвърнем перфектния външен вид на любимата си рокля? Тайната за това разкри майка ми, и аз съм й толкова благодарна: работи чудесно с всички светли тъкани!Как да перем белите дрехи? 1. Забележително снежнобели дрехи – това е лесно за постигане! Разтворете 5 таблетки аспирин по 325 мг в 8 литра топла вода.

Накиснете дрехите в разтвора и ги оставете да престоят в продължение на 8 часа. 2. Бихте могли предварително да натрошите аспирина на малки парченца, така той бързо ще се разтвори във водата и активно ще действува. 3. Пуснете няколко таблетки аспирин директно в пералната машина! Това ще възвърне сияйната белота даже и на избледнелите ви дрехи. Ако преди изпиране в машината, накиснете за кратко дрехите си в разтворен във вода аспирин, ефектът ще е просто зашеметяващ. Сега вече знам как да изпирам дрехите си без да остават неприятни жълти петна върху тях! Аспиринът се превърна в незаменимо средство в дома ми, защото той не уврежда тъканите, но в същото време забележително добре премахва мръсотията. Действа по-добре от която и да е белина! Съветвам ви и вие да опитате! Аз съм сигурна, че ще останете доволни от резултата./За жената