Начало КЛЮКАРНИК Големият финал на Моята карма през август: Акаш и Митхи осиновяват момиченце,...

Големият финал на Моята карма през август: Акаш и Митхи осиновяват момиченце, Амбика се събира със Санкрант

480
Сподели

Големият финал на 1549-серийната индийска поредица “ Моята карма “ наближава.

Хитовият сериал, който върви у нас повече от три години, приключва през месец август.

На 09-и август (сряда) между 13:30 и 14:30 часа ще бъде показана драматичната развръзка на една от най-обичаните продукции в България „Моята карма“, приковаваща над 150 000 души всеки обед по NOVA.

В последните епизоди Акаш и Митхи осиновяват момиченце, което е биологична дъщеря на Акаш от друга жена. Малката Рани е дете на Нандини, която тайно се промъква в къщата под името Чамели.

Тя се опитва да раздели съпрузите, но удря на камък. Накрая се опитва да убие Митхи, но пак не успява.

Ако сте забравили за съпругата на Санкрант — Амбика, сега е моментът да си спомните за нея. Тя се завръща и този път не е сама. Мистериозно загиналата й майка Малвика също влиза в дома на Екадаши под името Малу. Тя се представя за прислужница на Каджи, която очаква дете. Поредица от събития обаче, променят отношението на Малвика и дъщеря й към Акаш и Митхи. Амбика се събира със Санкрант и дори успява да спре втората му сватба с друга жена.

Нандиди също се поправя и спасява Акаш от негов неприятел на име Каан. Мъжът обаче оставя дете сираче и милостивото семейство я прибира. Така Акаш и Митхи се сдобиват с втора дъщеря — Тамана. По-голямата им дъщеря Рани обаче не иска да приеме Тамана за своя сестра. Екадаши също негодува и настройва двете момичета едно срещу друго.

Изненадващо, тази, която спира войната на децата и прекратява враждата е Нани. Тя се покайва пред цялото семейство за своите злини преди години и лошото си отношение към Ичха, както и за интригите, в които е въвлякла Тапу. Заедно с Дамини двете помиряват децата. Нандини помага на дъщеря си Рани да се сдобри с Тамана и я учи, че трябва да са приятелки и да не повтарят съдбата на Тапася и Ичхи. Така големият финал на Моята карма приключва.

Източник: Zajenata.bg