Начало ЗДРАВЕ Най-здравословната смес на проф. Мермерски: Изчиства токсините от организма, подсилва имунната система...

Най-здравословната смес на проф. Мермерски: Изчиства токсините от организма, подсилва имунната система и ни прави елегантни!

551
Сподели

Една от най-ефективните диети за отслабване и за заздравяване на организма е на известният наш народен лечител проф. Мермерски .

За да си я подготвите, са ви необходими кофичка кисело мляко (най-добре да е 2%), ябълков пектин, мед, канела, орехи и прополис.

Всичко това се смесва още от вечерта и се консумира на другия ден.

Така всички полезни съставки са се разтворили и са отпуснали здравословните си качества. Сместта е много засищаща и може да се яде цял ден, ако ви е приятно. Пропорциите са следните – супена лъжица мед, чаена лъжица пектин и половин чаена лъжица канела се объркват добре и се изсипва в кофичка кисело мляко.

Отново всичко се обърква и се накапват 20-тина капки прополисов разтвор. Отгоре се поръсват начукани на по-дребно орехови ядки.

Има модификация, която позволява още от вечерта да си накиснете малко жито или овесени ядки, които да добавите към сместа. Няколко дена се яде само тази смес цял ден, а ако много огладнеете, можете да си хапнете някакъв плод, но на малки порции.

Първите седмици е трудно, тъй като организмът ви е свикнал да се храни доста по-обилно, но това количество постепенно ще намалява и ще усетите, че сместа ви е достатъчна за целия ден, тъй като тя е много хранителна, като същевременно много ниско калорична и полезна.

След около месец професор Мермерски гарантира смъкване с около 8-10 килограма. След това можете да ядете сместа само сутрин, а през останалото време да хапвате по-леки храни като салати, печено бяло месо, леки супи, варен ориз и др.

Тази рецепта е предназначена за изчистване на токсините от организма, за подсилване на имунната система и премахване на тежките метали в тялото .

 

Източник: За жената