Начало ВЕСТИ Биячът на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ „Тракия“ с невероятна...

Биячът на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ „Тракия“ с невероятна история пред съда

405

57-годишният Цветан Петров категорично отрече пред Районен съд-Пловдив той и брат му Петър да са започнали първи побоя над 20-годишната Симона Милушева и 33-годишния Димитър Атанасов.

Припомняме, че преди 2 дни братята биха зверски на АМ „Тракия“ пътуващата двойка. Момичето е бременно и твърди, че е било удряно от мъжете. Адвокатът на обвиняемия – Орлин Търновлийски, поиска от съда по-лека мярка за клиента си, като каза, че носът на Цветан Петров е бил счупен по време на побоя, а брат му Петър лежи в „Пирогов“ със счупена челюст и избити зъби. Адвокатът каза още, че Цветан е бързал да закара брат си в болница за операция, когато другата кола му засякла пътя. Братята слезли и поискали сметка на младата двойка защо им е отнела предимство. В този момент обаче, според Цветан, пръв е започнал боят Димитър Атанасов. Той пръв посегнал и ударил Петър. След това Атанасов паднал на земята и братята го набили. Те обаче категорично твърдели, че не са докосвали момичето, каза още адвокатът. Той изтъкна, че Цветан трябва да излезе на свобода, защото гледа в Ямбол възрастните си болни родители и защото има 7-годишно дете, за което трябва да се грижи. Съдът обаче отказа да пусне Цветан Петров от ареста.

По време на заседанието стана ясно, че той е с влязла в сила присъда от 17 май тази година за побой, нанесен през 2014-а. Присъдата е 2 години условно и е влязла в сила./Блиц