Начало ВЕСТИ Шоуто на Слави спира. Ето кога ще е последното предаване и какво...

Шоуто на Слави спира. Ето кога ще е последното предаване и какво ще дават вече на неговото място

451

След като още преди седмици феновете на Слави Трифонов се простиха с надеждата да го видят скоро на екран, тъй като му се наложи операция на крака, сега ще е нужно да кажат „сбогом“ и на неговия екип.

От 24 юли „Шоуто на Слави“ слиза от екран, пише „Уикенд“.

Вместо предаването на Дългия, от 22:30ч всяка делнична вечер на зрителите на бТВ ще бъде предложено повторение на американския сериал „Загадките на Лора“, който вече е излъчван по бТВ Комеди.

Това е записано в програмата на телевизията след 24 юли. Последното предаване на шоуто на живо ще е на 21-ви юли.

После ще се излъчват повторения, които както и досега ще текат след обедните новини.

След като миналата есен прехвърли 50-те и покрай здравословните проблеми, които му се струпаха през последния месец, Слави Трифонов все по-често се замислял за старините, които чукат на вратата му и сериозно обмислял какво и на кого ще остави след себе си.

След поредния крах на любовния фронт, който претърпя с невярната балерина Мартина преди 3 години, Трифонов гледал песимистично на връзките си. Засега Дългия не планирал да излезе в заслужена пенсия, за да харчи натрупаното си състояние, но близки до шоумена разкриват, че , че е решил да завещае богатството си на своя племенник Теодор.

Слави чувствал сина на по-голямата си сестра като свой. Младежът бил най-голямата му слабост. „Слави много го обича. НавреметоПетя не можеше да забременее и Слави плати всички процедури чудото все пак да се случи“, споделяла е майката на Трифонов – Здравка.

Заради силната привързаност към своя вуйчо пък Теодор също носел фамилията Трифонов. По случайност каката на Слави се омъжила за мъж със същата фамилия.

22-годишният наследник на милионите на Трифонов обаче не парадирал с роднинството си с най-богатия шоумен у нас. 2-метровия Теодор бил същия дългуч като вуйчо си, а приликата им била осезаема.