Начало КЛЮКАРНИК Лукс: Топ 5 на най-скъпите имоти на родните звезди!

Лукс: Топ 5 на най-скъпите имоти на родните звезди!

420

Родните звезди не подценяват интериорния дизайн, те се доверяват на професионалисти, но често обичат да налагат своето мнение

Родните звезди вече могат да се похвалят с доста скъпарски имоти. Някои от тях водят живот като на кино, също като холивудските си колеги.

Изглежда професиите им са достатъчно доходоносни и им позволяват да инвестират в луксозни жилища и къщи, а за интериорния дизайн също въобще не пестят средства.

Повечето държат да са модерни, да парадират с положението си, и често ставаме свидетели да споделят снимки от домовете си. Те редовно се допитват до експерти, но често налагат своето мнение, защото имат определени виждания за интериора.

1. Лили Иванова
Лили Иванова обитава апартамент в центъра на столицата. Като една истинска кралска персона, тя е устроила за себе си огромна спалня с балдахин. Интериорният дизайн в покоите на Лили е в духа на Луи XIV – величествен, също като нея.

2. Азис
Азис живее в жилище, почти като този на Лили Иванова. Изглежда от нея се е вдъхновил да вкара златни елементи, огледала, кристални полилеи и мрамор в интериора. Негови колеги малко му завиждат за двореца, който си е обзавел с помощта професионален дизайнер.

3. Кичка Бодурова
Естрадната певица е вдигнала къща в американски стил. Тя не идва често в страната, но когато отседне, предпочита да се наслаждава на пълен комфорт. Кичка Бодурова разполага с два етажа и няколко спални помещения. Малко известно е, че тя самата се занимава с интериорен дизайн, а за просторния си дом, освен на себе си, се е доверила и на съветите на съпруга си. Кичка е следвала основно класическата линия, но при нея липсват антре или коридори – всичко е отворено и голямо като площ.

4. Антония Петрова
Антония Петрова е известна със своя крещящ вкус, но тя никога не би купила нищо евтино. Нейният проект е създаден от художник и изпълнен от специалист по интериорен дизайн. Тухлите в спалнята й са вдъхновени като идея от тази на Бионсе и Джей Зи. Спалнята й е кръгла, гардеробите също имат подобна форма, самите помещения и те са овални. Моделката има свое СПА, по 4 бани и спални, огромен хол, кухня и два гаража.

5. Наталия Симеонова
Бяло и злато са запазената марка за дома на Наталия Симеонова. Феята на влюбените живее в жилище-палат, което на мнозина се струва доста кичозно. Тя обаче се чувства уютно вкъщи, а романтичната атмосфера се допълва от ретро сувенири и предмети.

Източник: Zajenata.bg