Начало КЛЮКАРНИК Джулия Робъртс публикува обръщение към всички жени по света-„Това е заболяване на...

Джулия Робъртс публикува обръщение към всички жени по света-„Това е заболяване на много хора!“

1008
Сподели

Джулия Робъртс публикува обръщение към всички жени, което просто взривиха цялата интернет е посланието, което се отнася за всички жени по света, моли да бъдат активни и да се спре тази лудост с неестествено „изпомпване на красотата“

„Съвършенство – това е заболяване на много хора. Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно си инжектираме нещо по лицата и се уморяваме от глад и тренировки, само и само да постигнем „идеалния размер“. Опитваме се да поправим нещо, което абсолютно не е необходимо да поправяме. А това, за което наистина трябва да се грижим, остава на заден план.

Знаете ли какво е това?

Това е нашата душа. Душата, която се нуждае от цялостна грижа и поддръжка. Дойде времето да го направите! Кажете честно, как можете да очаквате, че някой ще ви заобича, ако не обичате сами себе си? Прекроявайки външния си вид, нима можете да кажете, че сте доволни от себе си? Не. Искам ясно да ме разберете: няма значение как изглеждате отвън, ако сте напълно празни отвътре.

Днес искам да кажа на всички: Аз повече няма да търпя грима. Не искам да си слагам грим, защото се уморих от носенето на чуждо лице. Време е да захвърля маската. Знам, че имам бръчки, но искам да ги видя. В края на краищата, това съм аз – истинската. И искам да ме приемете за това, което съм.

Разбирате ли, че една изкуствена естетика управлява света, държейки ни заключени в затвора на нашите илюзии за външния вид? Вместо да живеем и следваме нашата природа, ние трябва да следваме каноните за красота, които ни се налагат.

Но знаете ли какво?

Уморена съм от това. И си казвам: Стоп. Призовавам всички вас да спрете и да си спомните кои сте всъщност, какво наистина искате. Спомнете си кои сте!

Никой никога няма да бъде в състояние да отговори на 100% от критериите за красота. Външният вид – това е последното нещо, което трябва да ценим в даден човек. Всичко, което има значение – това е душата. Запомнете това завинаги.

Невероятно истински и силни думи! Нашето поколение наистина обръща прекалено много внимание на външния красота, забравяйки за вътрешния „пълнеж“. Но във всичко, както е известно, трябва да има хармония. Какво мислите?

Източник: Zajenata.bg