Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп за август 2017-3 зодии ще минат по пътя на щастието...

Месечен хороскоп за август 2017-3 зодии ще минат по пътя на щастието в разгара на лятото

534
Сподели

Месечен хороскоп за август Овен

Много важен летен месец е и август. Дългите дни и високите температури, които са много чести през този период, засягат всички хора, независимо искат или не.

Работата вероятно няма да бъде много задоволителна. Факт е, че хороскопът за август 2017 казва, че ще бъде много трудно да се поддържа вниманието.

добре в анализирането на различни проблеми. Продуктивността ви ще се повиши, което ще остави вашите началници доволни. Марс в Лъв ще ви донесе много физическа енергия и увереност. Съвместимостта на Венера в Рак предлага много дълбоки чувства. Ако успеете да се справите с тях правилно, няма да се страхувате от уязвимост. Няма да има нищо на пътя ви към щастието.

Вашите мисли ще се скитат в много посоки. Вие ще искате да се насладите на месеците за почивка без тревоги с другите. Но трябва да помните мястото си. Звездите не са в стабилно положение и дори най-малката грешка може да даде нежелан резултат. През август бъдете внимателни.

Месечен хороскоп за август Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни

Фокусирали сте се прекалено много на личния си живот напоследък и може би сте пропуснали важни събития в работата. През август, хармонията, която ще чувствате вкъщи или във връзката си, ще компенсира стреса в работата. За щастие, Телците могат да разчитат на партньорите си. Те ще ги подкрепят в трудните моменти.

В едно и също настроение сте и няма да е трудно да достигнете до съгласие за това какво да правите с приятелите си. Ще се насладите на интересна вечер.

Опитайте нещо ново, екзотично и странно. Ще имате преживявания, за които да говорите и да бъдете център на вниманието.

Ще бъдете приятно изненадани, че въпреки умората, сте много добри в спорта.

Месечен хороскоп за август Близнаци

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

През последния месец на лятото – август, звездите ще преминат в стабилна позиция още веднъж и събитията около Близнаците ще се успокоят. Този период ще бъде по-интелектуален и ще имате време да размишлявате. Може би, ще откриете какво е трябвало да бъде направено по друг начин. Въпреки това е късно да се самосъжалявате.

С малко търпение всичко ще бъде по-лесно. Вашата любов не ви е обръщала много внимание до сега, но не се отчайвайте. Звездите навлизат в правилна позиция и ще бъдете изключително привлекателни за срещуположния пол.

Внимателно си помислете дали си заслужава да инвестирате в нещо несигурно, въпреки, че бонусът може да бъде привлекателен.

Спрете се. Ако не правите нищо за кратко, всичко ще бъде наред. Запомнете.

Месечен хороскоп за август Рак

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

Представителите на зодия Рак ще бъдат значително по-зрели и уравновесени през август, след като превъзмогнат всички трудности. Най-накрая ще имате време за почивка. Заслужавате я. Отидете на почивка. Според вашия хороскоп, екзотитното пътуване е най-добрият начин за почивка. Има голяма вероятност да преживеете увлечение и приключение.

Когато става въпрос за любов, ще се чувствате като на люлка. Често ще се изгубвате в мислите си. Няма нищо лошо в това да мечтаете, но не изпускайте важни факти.

Постарайте се, когато правите вечеря. Направете го преживяване и разглезете вашите сетива.

Подсилете имунната си система. Вместо шоколад, хапнете портокал или подсилете тялото си.

Месечен хороскоп за август Лъв

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

Месец август ще бъде под знака на високо темпо на работа и това е свързано неизбежно с умора. В тези моменти е важно да си почивате. Направете си масаж след работа или изпуснете малко пара, докато спортувате. Трябва да се научите да отделяте работата от личния си живот. Ще бъдете по-спокойни.

Бъдете силни, ако се изправяте пред раздяла. Не бъдете тъжни и очаквайте бъдещето с нетърпение.

Планирайте ваканция. Поне за малко ще забравите за тревогите и ще започнете да я очаквате с нетърпение.

Има риск от лошо настроение. Чувствате, че всички са срещу вас, но не се отчайвате. Ще се почувствате по-добре.

Месечен хороскоп за август Дева

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

Изглежда, че работата не ви удовлетворява, както преди. Задачи, на които сте се наслаждавали преди, сега ви изглеждат съвсем обикновени. И все пак, хороскопът не предвижда смяна на работното място през август. И това време ще дойде. За сега Девите трябва да обръщат внимание на дейности, които харесват.

Не се страхувайте да се свържете със стари приятели, а техният напредък в живота ще се окаже доста благоприятен за вас.

Вие сте в парти настроение, така че не се колебайте, а излизайте с приятели, дори и сами. Със сигурност ще срещнете някого.

Вашето настроение не е много добро, но не се отчайвайте. Насочете вниманието си на нещо, което се наслаждавате. Останете до късно в работата и не мислете толкова.

Месечен хороскоп за август Везни

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

Опитайте се да намерите нещо положително във всяка ситуация. Няма да бъдете много добре във взаимоотношенията през август, но поне можете да вложите усилията си в работата, което ще ви задоволи отново, след като превъзмогнете всички трудности. Везните могат да очакват напредък в работата си през този месец.

Разширете кръга на приятелите и познатите си. Приемете покана за парти. Винаги е полезно да имате интересни контакти в резерва, кой знае може да срещнете сродната си душа.

Вършите работата си машинално, а умът ви е я някъде другаде. Внимавайте за дребни грешки.

Месечен хороскоп за август Скорпион

Наблюдателни бойци, предвидливи и съпричастни към другите

Пасивността не е правилното нещо за Скорпиона по отношение на кариерата. Благодарение на усилията си, които направихте по-рано, и които вашите началници все още помнят, не ви очакват проблеми. През август ще трябва да пренаредите приоритетите си. Вашето темпо не може да бъде средно ниво в дългосрочен план.

Дори и да не ви харесва да казвате комплименти, трябва да направите изключение. Поглезете партньора си или членовете на семейството си с мили думи.

Изкушението да си тръгнете от работа по-рано е голямо, но трябва да се въздържите. Никога не знаете какво може да се обърка.

Ще ви бъде приятно да се насладите на масаж, полезно е да натрупате теоретични и практични знания. Запишете се на курсове за масаж.

Месечен хороскоп за август Стрелец

Целенасочени, енергични и изпълнени с желание и старание

През август ще се появят емоции в интимния ви живот. Стрелците ще жадуват за компания от срещуположния пол. Тези, които са в задоволителна връзка, могат да очакват романтика и съвместно внимание. Другите могат да отидат на „лов“ и да се насладят на свободата, тръпката и флирта. И кой знае, точно сега може да срещнете и „единственият/единствената“.

Запазете идеите си за себе си, ще има по-добра възможност да ги приложите.

Посетете любимият си ресторант. Няма нищо лошо да се върнете на хубаво място.

Ако искате да свалите килограми трябва първо да намалите алкохола.

Месечен хороскоп за август Козирог

Консервативните знаци са практични, предпазливи, постоянни и сериозни

Още веднъж ще имате повече свободно време. Нищо не спира представителите на зодия Козирог от това, което искат и това, което ги прави щастливи през август. Можете да помислите да отидете и на почивка, все пак го заслужавате. Излизайте, срещайте се с хора. Звездите са в стабилна позиция и ще имате късмет с новите запознанства.

На работната среща с шефа си, ще останете без дъх, заради неприятни новини. Ще трябва да се възстановите бързо, за да не пропуснете нещо.

Заведете половинката си или приятел на бал. Това е социално събитие на годината и атмосферата си заслужава.

Настроението ви рефлектира на физическото ви състояние. Оставете грижите настрани и спортувайте.

Месечен хороскоп за август Водолей

Емоционални и романтични с желание за експерименти

Не оставайте обкръжението да ви безпокои. През август ще трябва да опитате да работите усърдно. Ако не внимавате в работата си, може да изпуснете важна информация и да трябва да наваксвате много. Водолеите ще се окажат в неочаквани затруднения.

Звездите ви желаят най-доброто сега, това може да означава по-добра позиция в кариерата.

Вместо да отидете на бар, отидете да спортувате с приятелите си. Ще видите колко ще бъде забавно.

Преценете ситуацията и наредете приоритетите си.Да се стресирате, заради дребни проблеми е безсмислено, а още повече не е полезно за здравето.

Месечен хороскоп за август Риби

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Ако имате нужда от помощ, не се страхувайте да попитате. Всички са склонни да ви помогнат, ако им обещаете услуга в замяна. Това включва вашите колеги, приятели, дори и шефа ви. Благодарение на енергията, с която Рибите са заобиколени през август, ще очакват положителни отговори във всяка област.

Не отлагайте работата, която може да свършите днес, за утре. Това важи в пълна сила в момента.

Театърът може да бъде забавен, зависи от избора на жанр. Пробвайте.

Сега е правилното време да направите обещания. Звездите са стабилни и ще ви бъде лесно да спазвате тези обещания.

 

Източник: За жената