Начало КЛЮКАРНИК Принц Хари с емоционална и искрена изповед: Казах на майка ми ужасни...

Принц Хари с емоционална и искрена изповед: Казах на майка ми ужасни неща! Никога няма да преживея нашия последен разговор!

534

Документалният филм на име “ Diana, Our Mother: Her Life and Legacy „, чиято пример ще бъде показана по британската телевизия, носи силна изповед на синовете на Даяна , принцовете Уилям и Хари .

Братята напълно отворили душата си в най-емоционалното и искрено интервю за тяхната майка, а пред камерите показват и досега непоказвани снимки от детството си. Едно от най-големите открития е тяхното признаване, че още ги преследва последния телефонен разговор с майка им.

Звъняла от Париж няколко часа преди злокобната катастрофа, при която загина.

„Още ме преследва този телефонен разговор. Това е нещо, което ще трябва да се нося до смъртта си. Казах й ужасни неща, защото исках по-рано да завърша разговора и да отида да си играя с роднини“, казва принц Хари, който тогава е бил на 12 години.

Уилям разказва, че винаги чувства присъствието на майка си, а това чувство е било особено силно в деня на неговата сватба. Въпреки че е само на 15 години, когато Даяна е загинала, Уилям съхранява всички спомени от майка си, а на децата си, Джордж и Шарлот, често разказва за тяхната покойна баба.

Принцеса Даяна загина на 31 август 1997 г., а Великобритания се готви да отбележи 20-годишнината от тази трагедия.

 

 

Източник: За жената