Начало ЗА ДОМА Сложих тази смес в ъглите на къщата, а на следващия ден, всички...

Сложих тази смес в ъглите на къщата, а на следващия ден, всички хлебарки бяха мъртви! Невероятно ефективно!

571

И Вие, както повечето хора, със сигурност просто мразите хлебарките. Гледката на един от тези вредители в дома Ви, оставя много хора с отвращение. Хлебарките ни карат да настръхваме и да ни е гнус, защото те са ужасни и неприятни и пренасят опасни болести, като се има предвид условията, в които живеят.
Има много начини да се отървете от тях, но повечето от решенията са вредни за Вас самите, тъй като те използват отровни химикали за унищожаването на вредителите. Въпросът е, има ли друго решение на проблема, който толкова много ни мъчи и дразни? За щастие, има. Ние ще ви покажем чудесна природна смес, която е безвредна за Вашето семейство и домашни любимци и ще убие хлебарките почти мигновено.

Разликата между това средство и професионалните методи за унищожение е, че лекарството не поставя здравето ни на риск. Ако искате да сте здрави и да защитите децата си, както и Вас самите, ние Ви препоръчваме да използвате тази смес, тъй като е също толкова ефективна, колкото и професионалното унищожение. Всичко, което трябва да го подготви е 1 глава лук и една чаена лъжичка сода за хляб. Лукът се нарязва на ситно може и в блендер и се добавя содата в него, след това сложете сместа в ъглите на къщата си – съвсем скоро къщата Ви ще бъде изпълнена с мъртви хлебарки! Повтаряйте този процес всеки ден и скоро ще се отървете от вредителите завинаги!

 

Източник: За жената