Начало КЛЮКАРНИК Родителите го изоставили, защото бил грозен, а ако видите как изглежда днес!...

Родителите го изоставили, защото бил грозен, а ако видите как изглежда днес! Вдъхновение за мнозина!

472

Джон Ланкстер е роден с тричър колинсов синдром, по-точно без няколко кости на лицето, което е предизвикало деформация на лицето му.

Майка му казала, че не чувства никаква връзка с това дете и го дала за осиновяване 36 часа след като се родил. Но въпреки трудния старт, Джон успял да намери смисъл в живота.

Повечето хора, които страдат от този синдром, са им необходими над 70 операции, за да изглеждат нормално, но той не се вижда така и счита, че не са необходими операции, за да живее нормален живот.

Търпял големи тормоз в училище от деца и родители, а когато постъпва на работа за първи път в бар, всички, които го видели му се смеели толкова много, че не могли да кажат поръчката. Когато искал да се откаже шефът му казал, че трябва да издържи и да бъде упорит и да се върне на рабоита. От този ден нещата за Джон започнали да се променят.

Първо пробвали да проследят неговите биологични родители, но агенцията му предложила да не го прави, така че Джон продължил напред.

Той днес е един от най-известните мотивационни говорители специализирал се е за работа с деца, които страдат от същия синдром. Пътува по света с надеждата, че може да помогне,

-Моите родители и занапред не искат да ме виждат, но моята позиция остава непороменена, нищо не би променил и можете да постигнете всичко, което искате, казва той.

Източник: Zajenata.bg