Начало КЛЮКАРНИК Тя беше фитнес моделка, но ако видите как изглежда днес ще се...

Тя беше фитнес моделка, но ако видите как изглежда днес ще се шашнете. Трансформацията, която напълни сърцата на много хора (снимки)

483

По правило на снимките на момичетата – фитнес моделки ние най-често обичайно момиче отляво и мускулесто момиче с бронзов тен отдясно. Но днес ви очаква обратната трансформация.

Джолин Никол Джонс – бивш фитнес модел, чиято история стана много популярна в мрежата, след като тя се отказа да има суперстройно тяло без каквито и да е мазнини в полза на своята естествена фигура.

В резултат тя опозна истинското щастие. Джолин публикува свои необичайно снимки в стил „до и после“ в страницата си във Фейсбук. А под снимката пише: „От фитнес модел към любител на своето тяло. Това не са типичните снимки на трансформация на тялото. Излязох извън контрола на изморителния ми режим в залата за фитнес, меренето на пилешко и приема на протеин, за да се наслаждавам изцяло на моя социален живот.

Мнозина може да ми кажат, че „това ти позволява да вървиш напред“, но щастието цена няма. Наричам това преоткриване на себе си и осъзнаване на това, че бихте могли да имам повече от едно увлечение в живота – било то разходки в природен парк или бира с приятели. Напомпаната преса не ми донесе щастие.

Никога не беше достатъчно, аз постоянно се опитвах да се подобрявам. Днес ходих на рафтинг с приятели и се наслаждавах на храната, по която старото ми аз само можеше да точи лиги и никога не би докоснало. Вашето тяло безусловно е това, което вие имате в живота, вашата цена и количеството на получавано удоволствие не е необходимо да зависи от тежестите, които вие може да вдигнете, или от показанията на кантара. Богатството ми са хората, които ме заобикалят и усмивките на моето лице“.

Потребителите много позитивно реагираха на поста на Джолин. Той е получил над 110 000 лайка. Споделен е над 50 000 пъти. Коментарите са над 12 000. Джолин не е единствената, която е претърпяла такава трансформация. „Момичето отдясно се мразеше много повече, отколкото момичето отдясно, макар и да бе по-слаба с 14 килограма. Загубата на тегло няма да ви накара да се заобичате“, пише Хана Фостър./За жената