Начало КЛЮКАРНИК Броени часове остават до сватбения ден на Роксана-Вижте избраника ѝ и мястото...

Броени часове остават до сватбения ден на Роксана-Вижте избраника ѝ и мястото на събитието

394

Буквално броени часове остават до сватбения ден на Роксана и нейния любим мъж – Александър. Двамата оповестиха датата на своята сватба още през януари, когато разбраха, че ще стават родители.

Те ще се свържат в свещен съюз в четвъртък, защото смятат, че 27.07.2017 е техния щастлив ден.

Младоженците поканиха за свои кумове, дългогодишните приятели на Роксана – Сашка и Веско Рикови от „Рико бенд“. Певицата им е изключително благодарна, че повече от 15 години са близо до нея и я подкрепят във всичко.

Подготовката за голямото събитие започва още в сряда, защото на този ден рожден ден има бъдещия младоженец. Тогава е и традиционния обичай „къна“, където ще се събират най-близките приятели на бъдещото семейство. Роксана вече е в деветия месец и предвид деликатното си състояние, e заложила на най-красивия модел за бременни булки на модната дизайнерка София Борисова.

Роклята е решена в класическото бяло – горната част е от дантела и камъни, а долната – от коприна. Сватбеното тържество ще се състои в луксозната зала EFE в столичен хотел. Роксана и Александър са се спрели на изискано петстепенно меню, а сватбената торта е подарък-изненада от домакините./lifestyle.bg