Начало КЛЮКАРНИК Златното правило на 3-те неща, което ще донесе щастието в живота ви

Златното правило на 3-те неща, което ще донесе щастието в живота ви

685
Сподели

Понякога се случва, ние често да сме в конфликт с любимите хора. Ние чувстваме чудесно умора и считаме, че близките ни хора се опитват по всякакъв начин да ни нараняват. Ние се чувстваме потиснати и депресирани. Защо ли?

Всички наши беди, болести, мъка, неразположение, гняв и недоволство от живота, са следствие на вашите мисли и действия! Ние често забравяме за най-важното, за да бъдат разменени за материални неща, и все пак най-важното – да живеем в хармония един с друг.

Един ден един стар мъдрец казал, че има само три неща, звърху които, всъщност целият ни живот е построен. Те са със свещена стойност в почти всички религии и култури по целия свят.

Това са златните правила с вечни ценности, които са същността на нашата Вселена. Придържайки се към това, ще знаете тайната на щастието, и ще видите как постепенно ще подобрите живота си!

Източна мъдрост
правилото за 3-те НЕЩА 

3 неща никога не се връщат: време, дума, възможност.

3 неща, които не трябва да бъдат загубени: спокойствие, надежда, чест.

3 неща в живота са най-ценни: любов, вяра и доверие.

3 неща в живота не са надеждни: сила, късмет, богатство.

3 неща определят един човек: работа, честност, постижения.

3 неща унищожават човек: вино, гордост, гняв.

3 неща са най-трудни да се кажат, „Обичам те“, „съжалявам“, „Помогни ми.“

Споделете тази безценна мъдрост с приятелите и семейството си! Ключът към заветното щастие – вашите действия и отношение към себе си и другите. Не давайте този ключ да ръждясва!

Източник: Zajenata.bg