Начало ВЕСТИ Още по време на бременността, една жена разбира, че синът й ще...

Още по време на бременността, една жена разбира, че синът й ще бъде специален, но и представа си нямала колко!

337

25-годишната Еми Фул – щастлива майка на две деца. Когато жената е бременна за втори път, тя наистина се радва на процеса. Тя вече не се страхува, като първия път. Ейми е напълно готова да стане майка отново.

Въпреки това, в 20-та седмица на бременността, лекарите, правят ултразвук и установяват, че по-меките тъкани растат около носа на бебето на Ейми. Тогава жената първо научава, че синът й няма да бъде като всички останали.

Ейми е подготвена за това, че синът й Оли изглежда по различен начин. Но, когато за първи път взе бебето в ръцете си, все още е шокирана. Пред нея е дребо човече с огромен нос. Точно в този момент, жената разбра, че ще го обичам най-много в живота си…

Момчето, което е родено с мозъчна херния и с възрастта, мозъкът му ще расте, и по този начин ще се натрупва на носа.

Мама с любов нарича сина си Пинокио. Сега Оли е на 3 години и за съжаление, през това време майката трябва да слуша някои неласкави коментари за бебето си. За щастие, повечето хора се опитват да подкрепят Оли и смелата му майка.

Независимо от някои операции, които са имали и все още трябва да преминат, той никога няма да изглежда като нормално дете. Поради това  майката се притеснява за момента, когато детето й стигне до училището и контактува с други деца.

Заслужава да се отбележи, че бебето е с доста весел нрав. То има сестра, Анабел, която дори и малко ревнува от Оли, защото благодарение на носа си се радва на по-голямо внимание./За жената