Начало ВЕСТИ Виктор Николаев подлуди гостите и собственици на хотел в Гърция!

Виктор Николаев подлуди гостите и собственици на хотел в Гърция!

517

Виктор Николаев успял да изпревари колежката си Ани Цолова и се уредил с ранен отпуск. Водещият на „ Здравей, България “ вече се намирал на гръцкия полуостров Халкидики , където щял да се припича цели две седмици.

Вместо да е доволен и щастлив, че най-сетне ще има време да се наспива, Николаев сутрин ставал кисел като лимон. Родни туристи споделят, че Виктор проявявал непрекъснато претенции към персонала и се държал с тях, все едно им е шеф. Със заповеднически тон журналистът искал хавлии и други удобства и се държал грубо с чистачките, които просто си вършели работата.

Гостите и собствениците на хотела решили, че изнервеното и грубовато отношение на телевизионера е продиктувано от лошите метеорологични условия, които съпътствали първите дни от почивката му. Виктор присъства на почти апокалиптична ситуация, предизвикана от циклона Медуза , който буквално потопи няколко района на южната ни съседка. Над 180 литра дъжд за 18 часа се изсипали и в курорта, където Николаев отмарял заедно с жена си и детето им. Той бил на ръба на нервна криза не заради друго, а защото се притеснявал, че потопът ще завлече колата му към морето. Така се случило с десетки автомобили, но този на звездата на „Нова“ оцелял. Всъщност лошото време съвсем не било причина за заядливото му поведение.

Оказва се, че Виктор е кошмарът на търговците в София и открай време обичал да се кара с обслужващия персонал на всякакви обекти. Преди години журналистът едва не набил продавачка в супермаркет, от която си взел лютеница с изтекъл срок на годност. Когато я отворил и усетил кисел вкус, тв водещият тичешком се върнал до магазина и вдигнал луд скандал. Въпреки че магазинерката искала да му върне парите, Николаев продължавал да я хули и в крайна сметка извадила диктофона си, записал скандала и го излъчил като репортаж. В центъра на София, където живеел, продавачите бягали от него като дявол от тамян. Екранният партньор на Ани Цолова ги заплашвал, че ще ги пусне по телевизията, когато забравяли да му дават касови бележки. От студентските години придобил навик да събира фискални бонове отвсякъде и после чинно да пресмята разходите си.

Източник: Zajenata.bg