Начало ВЕСТИ Странната сватба, или отмъщението на измамения младоженец

Странната сватба, или отмъщението на измамения младоженец

461

Сватбата бе организирана за 300 гости. Официалната церемония вече свършила, така че било време да празнуване.

Младоженецът се изправил на подиума за тържествена реч. Той благодарил на всички, които дошли и  по време на сватбата, особено тези, които идват отдалеч.

Особено бих искал да изразя благодарността си към семейството и близките на булката, които организират и присъстват на тази прекрасна сватба. Много благодаря на всички за подаръците и за всичко, което сте направили. Всеки от гостите, който иска подарък за себе си, да провери под седалката на всеки стол, има прикрепен плик. Всички отворили пликовете.

 

Във всеки плик имало снимка размер 8×10 см, която изобразява кумът, който прави секс с булката. Младоженецът подозирал двамата и ползвал услугите на частен детектив, който няколко седмици преди официалната дата провел разследване.

След това на младоженецът за миг останал на подиума, за да види реакцията на гостите, а след това се обърнал към кума и казал: «Майната ти!», а след това се обърнал към съпругата си и на нея казал: «Майната ти и на тебе!». След това, той погледнал към зашеметените гости, казал: „Аз съм до тук“ и се отдалечил.

… развод, той поискал следващия понеделник.

За разлика от повечето двойки, които след като са получили такава информация, веднага късат връзката си, мъжът хладнокръвно „оцелял“ в  подготовката на сватбата и церемонията, без да му мигне окото.

Резултатите от неговото „студено“ отмъщение:

Родителите булката организирали сватбено тържество за 300 гости, което струвало $ 35 000 долара.

Той направил така, че всички да са наясно какво се е случило.

Но най-хубавото било, че той посрамил булката и кума, показвайки „истинското им лице“ пред всичките си приятели и семейството си в пълен състав (родители, сестри, братя, лели, чичовци, племенници и т.н.).

Одобрявате ли постъпката му?

 

Източник: За жената