Начало КЛЮКАРНИК Кои са най- подиграваните бг звезди? Топ 8 на личностите, които волно...

Кои са най- подиграваните бг звезди? Топ 8 на личностите, които волно или не са обект на подигравки (снимка)

488
Сподели

Да бъдеш известен в България никак не е лесно. Доста от популярните личности се превръщат волно или неволно в обект на подигравки, което в голяма част случаи помага на кариерата им, но пък смачква самочувствието им.

Ето 8 от най-тролваните и най подигравани звезди,

Първи в класацията е Веселин Маринов, който е най-тролваният в Интернет и е обявен за „царя напотта“. „Не може човек да се промени. Аз на всеки един концерт оставам, все едно е последен, всичко от себе си. Когато човек се вълнува тялото го показва. Аз не смятам, че това е недостатък, това еискреност“, казва Веско по повод обилното потене.

Второ място е за самообявилият се за император и генерал Валери Божинов. Той има злощастието да предизвиква фурор със всяка своя поява. За капак даже и пропя сръбски песни.

Кавъра му на „Трепни“ на Цеца, с който поздрави свой приятел е едно от най-гледаните клипчета в Интернет. Валери е известен с многобройните си изцепки в медиите. Една от крилатите му фрази е: „Човек само когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е“.

Суровата действителност, изпълнена с десетки обидни коментари, преследва Фики Стораро от началото на неговата кариера. Още с първия си клип той разбра, че няма да му е лесно да продължи гладко своя маратон в музикалния бизнес, тъй като според интернет троловете няма крака, за да го направи. Истинският апокалипсис за него дойде, когато представи англоезичния сисингъл „Is This Love”. Неговата песен стана популярна като „Издислав“ и успя да влезе във всички комедийни предавания.

Гаврата с краката и лошия английски превърнаха Фики в истинска сензация.

Ексцентричният Деян Неделчев бълва песен след песен, коя от коя по-тъпи. Още с хита си „Съчки събирам“ успя да привлече вниманието на хейтърите в Интернет. И с тъпи фрази и смешни клипове успя да се превърне в Интернет сензация. Въпросната песен е номинирана в класация за най-тъпа песен излизала в последните 10 години.

Митьо Пищова заслужено се нарежда в тази класация. Той често бълва глупост след глупост, и като че ли сам си вярва, че казаното е истина. Едва ли има човек, който да се е вързал на приказките му от „1001 нощи“, но „джакузита-макузита“ и подобни лафове карат хората да се забавляват на негов гръб.

Така и не разбрахме точно колко манекенки е оправил, но според него са около 2000.

Софи Маринова е от онази порода хора, на които каквото им е на душата, това им е и на устата. Затова Ромския славей често ражда 24-каратови словесни шедьоври. Това допада на хората и тя се превърна в тяхна любимка. Един от най-големите й шедьоври е фразата: „Няма да живея сто години, баце, к’во да ти кажа… Майка вика: К’вото си апнеш и сложиш в оная работа, това ще ти остане“.

Мирослав Стоянов , придобил слава като Джорджано се води музикален изпълнител и автор на текстове. Доби значителна популярност в You Tube, след като стана обект на множество публикации, обсъждащи отзвука и въобще значението на подобни обществени феномени. Най-острата критика определя изявите му като „фетиш към слабоумието“, а самият него като „гротескноолицетворение на една култура, която търси и тиражира човешката неадекватност“.

Емблематичният мустак на Милко Калайджиев е повод да стане обект на подигравки. Дори в някои дискотеки в страната правят тематични партита, посветени на бате Милко, където посетителите трябва да си лепнат по един мустак. Отделно танцовите му умения са впечатляващи, тъй като танцува само с двете си ръце. Дори негови колеги го имитират по време на участията си.

Източник: За жената