Начало ВЕСТИ Корнелия с ексклузивен коментар за разголените снимки на Радев и Борисов! Нинова...

Корнелия с ексклузивен коментар за разголените снимки на Радев и Борисов! Нинова скочи срещу премиера заради „нарочно загубените избори“ от ГЕРБ

500

Лято е. Ваканция. Всеки си решава как да почива. Но е факт, че ние жените сме по-възпитани. Толкова мога да коментирам. Това заяви по Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод разголените снимки на президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

Тя коментира и своята снимка с колело на „Бузлуджа“. Това не е показно. Всеки се снима както го усеща, важното е да е от сърце и да няма някаква цел“, заяви социалистката.

„Не вярно това, което каза Борисов, че ГЕРБ нарочно са загубили президентските избори. Той не може да приеме загубата. С това изречение той се нанася такова поражение, което никой не може да понесе. Така той заявява на своите структури, че ги е употребил. Когато един лидер направи такова нещо с партията си, той спора да е лидер. Какво каза Борисов на народа си и на хората които гласуват за ГЕРБ. За тази кампания бяха дадени милиони, можеше тези пари да се дадат за учителите“, посочи Нинова.

Според нея Цачева е бил подложена на унижение от премиера, а сега е министър на най-важното ведомство. „Питайте Цветанов дали знае, че е било програмирано, ГЕРБ да загуби изборите“, призова червеният лидер.

Тя заяви още, че не изпитва никакво раздразнение от демонстрираната близост между Радев и Борисов.

Източник: BLitz.bg