Начало ВЕСТИ Булка извади пистолет от сватбената си рокля и го насочи към главата...

Булка извади пистолет от сватбената си рокля и го насочи към главата на съпруга си, минути след като се венчаха (СНИМКИ)

476
Сподели

25-годишната младоженка Кейт Причард от Тенеси бе арестувана на собствената си сватба, защото влязла в спор с 30-годишния Джеймс Бъртън, за когото се омъжила малко преди това, и насочила пистолет от упор в главата му. Младата жена извадила оръжието си директно от сватбената си рокля, съобщава „Дейли Мейл“. Според информацията от очевидците на зловещия инцидент, Кейт Причард се е скарала с младоженеца пред ресторанта на хотел, в който празнували. Изведнъж изневиделица тя извадила от роклята си 9 мм малък пистолет и заплашила новия си съпруг, че ще го разстреля на място. От полицията в Тенеси съобщават, че всъщност оръжието не е било заредено в този момент, но булката сръчно и бързо го заредила и стреляла във въздуха като предизвикала хаос и уплаха около себе си, всички хора се разбягали в различни посоки.

Кейт Причард, снимка: Фейсбук Двойката по-късно явно се помирила и се опитала да заблуди полицията, скрили пистолета и убеждавали полицаите, че нищо особено не се е случило и не е имало никакъв инцидент. По-късно полицаите открили оръжието, арестували булката и съобщили на младоженеца, че засега няма да могат да се радват на сватбено пътешествие, защото я арестуват.

Снимка на Кейт Причард в полицейското управление

Впоследствие Кейт Причард била освободена срещу гаранция от 15 хил. долара.

 

Източник: Блиц