Начало ВЕСТИ Влюбен младеж скочи и спря самолета от Барселона за София с невероятен...

Влюбен младеж скочи и спря самолета от Барселона за София с невероятен мотив

360

Спрете, обичам я, искам да сляза. С тези думи влюбен младеж забави излитането на самолет от Барселона за София, пълен с българи. Романтичната сцена се разиграла в неделя сутринта, непосредствено преди потеглянето на машината, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на изумени пътници.

Сред тях имало много нашенци, които се връщали от екскурзия в Барселона. По техни думи младежът също е българин.

„Всички бяхме готови за полет, двигателите запалиха и момчето реши, че иска да слезе“, разказват свидетели на любовната драма. Пътниците проявили разбиране към решението на влюбения младеж. Процедурата изисква те да слязат от самолета, заедно с целия си багаж. Въпреки че чакането леко ги изнервило, никой от тях не се е е оплакал в авиокомпанията заради сцената. След като решилият да не заминава, а да остане при любимата си, си тръгнал, останалите пътници си натоварили куфарите, качили се на самолета и успешно излетели за София. От авиокомпанията не знаеха за случилото се на борда.

Преди месец разградчанин направи нетрадиционно предложение за брак на приятелката си. Младият мъж бе написал на крилата на самолета „Ще се омъжиш ли за мен?“, преди полета на любимата си.

 

Източник: Блиц