Начало ВЕСТИ Изчакаха 9 години, за да отворят сватбен подарък, на който пише „Не...

Изчакаха 9 години, за да отворят сватбен подарък, на който пише „Не отваряйте преди първата караница“-Ето какво имало вътре!

537

Кати и Брендън, млада семейна двойка от САЩ, за сватбата са получила много подаръци, повечето от които в плик. Но сред всички тези пликове, се отличавал бял плик от леля Алисън. В него пишело: „Не отваряйте до първата кавга“.

Така пликът стоял затворен цели 9 години, не че през тези години не се карали (дори веднъж са били и преди развод), но да се отворят писмото означавало, да признаят провала. Така пазили плика като последен шанс да спасят брака си, защото вярвали, че в него се намира точно това, ключът към щастливия брак, какъвто имали леля Алисън и нейният съпруг.

Но когато е починал съпругът на леля Алисън, решили да отворят и да видят какво се крие в него.

В плика са намерили два малки плика, единият за нея, а другият за него. В нейния имало малко пари и съобщение , че парите са за скариди, пица и друго ястие, което обичат двамата, а посланието в неговия било, че парите са за цветя и бутилка вино.

-Отначалото знaехме че в плика се крие ключът към щастлив брак, и по някакъв начин бяхме прави. Когато има несъгласие, трябва да се отпуснем и да посветим повече внимание на другия. Всъщност, леля Алисън искаше да ни каже, че ключът за щастлив брак не се крие в нещо външно, а в нас самите, казват Кати и Брендън.

 

Източник:  За жената