Начало ЗДРАВЕ Падаше на кичури от стреса! Аптекарката видя как тъжно гледам скъпите маски....

Падаше на кичури от стреса! Аптекарката видя как тъжно гледам скъпите маски. Тогава ми подшушна тази маска: косата ми направо полудя!

1837
Сподели

Обхватът на фармацевтични продукти за растежа на косата е поразителен, но цените им направо хапят. Какво да направим сами, ако косата започне неконтролируемо да пада? Днес ви представяме един ефективен метод на лечение , който ще осигури много активен растеж на косата . И резултатът няма да отнеме много време!

Средство за растеж и възстановяване на косата

средства за растежа на косата

ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ:

3 супени лъжици  канела 6 супени лъжици  мед 6 супени лъжици  зехтин

ПРИГОТВЯНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ:

На водна баня загрейте леко зехтина, добавете канелата и меда, и разбъркайте всичко старателно. Нанесете сместа върху скалпа и косата, увийте с фолио, а отгоре – с кърпа. Оставете да подейства за един час. Изплакнете с топла вода. Тази процедура се повтаря три пъти седмично.

средства за растежа на косата

Причини за възникване на косопада:

Липсата на желязо в организма. Хормонални смущения , дължащи се на бавното функциониране на щитовидната жлеза. Неправилното хранене и липсата на витамини.

Тази маска ще ви помогне да си върнете гъстотата и обема . Косатата ви ще стане по-силна и ще престане да пада в изобилие.

Естествено, преди да започнете да я прилагате, трябва да се консултирате с лекар или дерматолог – дори и най-безвредните средства може да имат противопоказания в даден случай!

 

 

Източник: За жената