Начало ВЕСТИ Той я напуснал, защото била дебела-сега със сигурност не би постъпил така!-Снимки

Той я напуснал, защото била дебела-сега със сигурност не би постъпил така!-Снимки

780
Сподели

Мона Кристенсен била 114 кг, когато гаджето й решило да я напусне, тъй като не била привлекателна. Една година по-късно му е доказала, че наистина е сгрешил.

След неприятното прекъсване на връзката, Мона започнала да държи строга диет а и отслабва над 40 кг.  Сега е по-малко от 70 кг, се занимава се с фитнес, храни се с храни и е вдъхновение за всички по-пълни жени от цял свят.

Тридесет и петгодишната Мона на Уелс има ново гадже и отново е влюбена.

Тя започнала с намаляването на килограмите след прекратяване на връзката с предишното момче след седемгодишна връзка.  Тя казва, че наистина е била шокирана, когато той и казал, че е твърде дебела, за да бъде с нея. И много му благодари за това. Нейният живот е напълно променен след случилото се.  Постоянно яла сладки, за да се справят със стреса.

Оттогава са минали пет години. Своя тридесетте рожден ден Мона прославил в леглото, прејадувајќи се, но няколко месеца по-късно разбрала, че трябва да се промени начина на живот и хранене.

През април миналата година, Мона започнала и собствен бизнес, т.е. станала личен треньор.

Мона преди това прескачала закуската, така че по цял ден употребявала храна пълна с въглехидрати. Днес има по цели шест хранения дневно, които се основават на протеини.

 

Източник: За жената