Начало ВЕСТИ Всяка сутрин бременната жена вижда съпруга си през прозореца, как отива на...

Всяка сутрин бременната жена вижда съпруга си през прозореца, как отива на работа, но не я целува нея на раздяла, а …

401
Сподели

Всеки ден, 37-годишната Катрин Меги вижда съпруга си Джон през прозореца като тръгва на работа. Но не е щастлива заради това, но тъжна и бясна.

Тъй като не я целува нея на раздялата, но докато излиза от къщата си, целува съседката и бившата най-добра приятелка на Катрин, която живее точно срещу нея.

За историята да бъде още по-драматична, съседката е бременна от съпруга ѝ и двойката очаква първото си дете.

През цялото време, въпреки че Катрин била най-добрата ѝ приятелка и съседка Лин.

-Винаги се смятах за много щастлив човек, който имаше и двамата в живота си, разказала Катрин.

Тази жена не подозира за проблемите в брака си до една вечер през февруари 2014 г., когато съпругът се върнал от работа.

Прибра се и изглеждаше много разтревожен. Помислих си, че е болен или че нещо друго не е наред. Когато го попитах какво се случва, ми каза, че чувствата му са се променили и че иска да се изнесе от вкъщи. Казах му да ми обясни защо, но нищо не ми каза, разказва Катрин, която няколко дни по-късно разбрала, че е бременна с трето дете.

Бях под ужасен стрес, тъй като Джон не идваше у дома. Веднага почувствах болка в корема, знаех, че бременността е в опасност и ще загубя детето. Лин същевременно беше прекрасна. Идваше всяка вечер при мен и не можех да повярвам как се отнасяше Джон към мен, разказала 37-годишната жена. Но след няколко седмици най-добрата ѝ приятелка започнала да я избягва.

По-късно от други съседи чула, че Лин има семейни проблеми, докато един ден не видяла колата на съпруга си преди нейната къща.

Не ми каза къде живее, но предположих, че е при някои приятели. Но когато видях, че колата с часове стои пред дома си, не можех да спра да плача. Обадих се на Джон и търсех да ми каже какво се случва. Каза, че са само приятели. Въпреки това, няколко седмици по-късно, една приятелка ми каза, че Джон завел Лин на лятна почивка в Блекпул, разказала злополучния жена.

Джон и Лин вече живеят заедно и очакват първото си дете, а Катрин казва, че той всъщност й липсва. И докато Катрин се лекува съкрушена, нейният съпруг Джон казва, че са се разделили, защото тя е алкохоличка и депресираща, поради това вече не може да живее с нея, но тя отрича.

 

Източник: За жената