Начало ВЕСТИ Двойка свали 92 кг и се ожени повторно-Ето снимките от втората им...

Двойка свали 92 кг и се ожени повторно-Ето снимките от втората им сватба!

526

Преди няколко години Джанис и Уилям научават стряскаща диагноза

Когато се женят преди 10 години, Джанис и Уилям от Файф, Шотландия, са толкова влюбени един в друг, че не отдават голямо значение на свръхтеглото си… докато не узнават, че Уилям е болен от диабет. И това променя целия им живот.

С помощта на диети и упражнения те успяват да постигнат поразителни резултати. Джанис сваля 44 килограма, а Уилям – „скромните” 48 килограма, пишат от nova.bg

Един ден, докато разглеждат сватбените си снимки, те решават да се оженят отново и да премахнат горчивия вкус отпреди 10 години. Първия път Джанис едва успява да си намери булчинска рокля заради огромните си размери. А в сватбения си ден изпитва дискомфорт и срам от външния си вид. 10 години по-късно тя отново застава пред олтара – горда и щастлива от красотата си.

Ние сме най-добри приятели и правим всичко заедно. Затова решихме да отслабнем и двамата. Това щеше да е и вид състезание между нас”, разказва Джанис.

„Когато отидох да си избера сватбена рокля, установих, че всички модели ми стават. А като видях как изглеждам, избухнах в сълзи”, допълва младата жена.

 

Източник: За жената