Начало КЛЮКАРНИК Ето какви ги върши Емилия след раздялата с Коко Динев

Ето какви ги върши Емилия след раздялата с Коко Динев

622

Стегнато и слабо тяло показва певицата Емилия, която скоро не е била в такава топ форма, в която се намира в момента, узна HotArena.

Изпълнителката се възстанови напълно след раждането на второто си дете и изглежда като нова. Раздялата й с Коко Динев й се отразява повече от добре. Свободата я прави истинска мръсница и Еми не спира да пръска сексапил.

Готова е за нов мъж в живота си и нови емоции.

Летните месеци предразполагат към такива мисли и пайнерката не ги крие.

Почти година след като стана майка на малката Мира, Емилия възвърна добрата си физическа форма. Излишните килограми вече са в миналото и със спорт и лека диета певицата днес може да се похвали със завидна фигура. По никакъв начин не иска и да я крие – тя е горда с нея иноси предизвикателно облекло, което я подчертава, писа „България Днес“.

Емилия грам не страда за Коко. Откакто бизнесменът е в живота й, това е поредната раздяла между тях и май ще бъде окончателна. Този път певицата се чувства по-уверена в себе си.

Освен на свободата си Емилия се е отдала и на много работа. Графикът й за остатъка от лятото е пълен с участия и е сред най-оборотните чалгарки в момента. След големия концерт във Варна изпълнителката остава на родното Черноморие, където ще вилнее още дълго време.

 

Източник: За жената