Начало ВЕСТИ Вбесена майка хвана на калъп 15-годишния си син с 44-годишна-Ето как приключи...

Вбесена майка хвана на калъп 15-годишния си син с 44-годишна-Ето как приключи всичко!

444

Мария Дент, 44-годишна жителка на английското графство Есекс, си създала във фейсбук акаунт на невинна девойка, използвайки неистинско име и снимки, за да спечели доверието на тийнейджър.

 

Не след дълго виртуалното им запознанство преминало на качествено ново интимно ниво, съобщава Daily Mail.

 

Жената започнала настойчиво да разговаря за любов и още на първата среща с момчето си разменили страстни целувки. Втората среща преминала още по-бурно – фурията съблазнила юношата в собствената му спалня.  Техните незаконни действия били разобличени, когато майката на тийнейджъра ги спипала на калъп в леглото му.

Инцидентът предизвикал широк обществен резонанс в Есекс и сега социалните служби призовават родителите да проведат с децата си възпитателни беседи.

Целта на инициативата е подрастващите да не стават жертви на сексуални посегателства с помощта на социалните мрежи.   Мария Дент си е признала в съда интимната връзка с непълнолетен и сега е заплашена със затвор.

Момчето е заявило пред следствието, че не е било инициатор на никакви действия, но и не се е съпротивлявало и е започнало връзка с жената по собствена воля. Произнасянето на присъдата е отложено за септември с цел да бъде проведена психоекспертиза.

 

Източник: За жената